Τα μυστικά γυμναστικής της Τζέσικα Άλμπα που έχει ένα από τα ωραιότερα κορμιά στον κόσμο.

4 Σεπτεμβρίου, 2016 4:07 ΠΜ
More videos

H Τζέσικα Άλμπα είναι μια όμορφη, ταλαντούχος ηθοποιός και μητέρα δυο υπέροχων κοριτσιών. Καταφέρνει να κρατά το σώμα της λεπτό και καλοδιατηρημένο. Σε αυτό την βοηθά και η προσωπική της γυμνάστρια Ramona Braganza, που την βοήθησε να ξαναβρεί την σιλουέτα της μετά τις γέννες.

Δείτε αυτές τις τρεις απλές αλλά αποτελεσματικές ασκήσεις που την έκαναν να έχει  σφιχτή κοιλιά και υπέροχους γλουτούς μετά την εγκυμοσύνη.

6390310-collagealba-1472469320-650-50cd075b41-1472823732

© eastnews   © eastnews

Άσκηση 1: Χτυπήματα με την φτέρνα  των ποδιών στο πάτωμα

1

Πώς να την εκτελέσετε:

Ξαπλώστε με την πλάτη σας και σηκώστε τα πόδια σας λυγισμένα στα γόνατα. Εκπνεύστε και χαμηλώστε το ένα πόδι προς τα κάτω μέχρι η φτέρνα σας να ακουμπήσει το πάτωμα. Εισπνεύστε και σηκώστε το πόδι σας πίσω στην αρχική θέση.

Επαναλάβετε με το άλλο πόδι. Κάνετε αυτή την άσκηση για περίπου 1 λεπτό.

Οφέλη για την υγεία: δυναμώνουν οι μύες των μηρών σας. Αυτή η άσκηση βοηθά επίσης να τονώσετε τους κοιλιακούς σας.

Άσκηση 2: Γέφυρα

1

Πώς να την εκτελέσετε:

Ξαπλώστε  ανάσκελα, λυγίστε τα γόνατά σας και ανοίξτε τα πόδια στο πλάτος των γοφών. Εκπνεύστε καθώς σηκώνετε το κάτω μέρος της πλάτης σας και τους γοφούς από το πάτωμα σε μια άνετη θέση. Επικεντρωθείτε στο να σφίγγετε τους μύες των γλουτών σας, καθώς σηκώνετε τους γοφούς προς τα επάνω ψηλά.

Παύση στην κορυφή για ένα δευτερόλεπτο και χαμηλώστε το σώμα σας πίσω. Επαναλάβετε αυτήν την άσκηση για περίπου 1 λεπτό.

Οφέλη για την υγεία: Η κίνηση αυτή είναι εξαιρετική για την τόνωση και την ενίσχυση των γλουτών σας και το πίσω μέρος των μηρών.

Άσκηση 3: Στρείδι

1

Πώς να την εκτελέσετε:

Ξαπλώστε στο πλάι με τα γόνατά σας ελαφρώς λυγισμένα και τα πόδια μαζί. Σηκώστε το πάνω μέρος του γονάτου, αλλά μην κουνάτε την  λεκάνη σας. Τα πόδια σας θα πρέπει να μοιάζει με ένα πορτάκι ανοιχτό. Μόλις το γόνατο έχει φτάσει στην ψηλότερη θέση του, θα πρέπει να κοιταζει προς το ταβάνι.

Φέρτε σιγά-σιγά να το γόνατό σας πίσω στην αρχική θέση. Κάντε 30 δευτερόλεπτα για κάθε πόδι.

Οφέλη για την υγεία: Η κίνηση αυτή στοχεύει αποτελεσματικά τους εσωτερικούς μύες του μηρού, σφίγγει τους κοιλιακούς σας και ισιώνει την πλάτη σας.

Δείτε τις ασκήσεις στο βίντεο παρακάτω.

Φυσικά, η Τζέσικα Άλμπα δεν περιορίστηκε σε αυτές τις τρεις ασκήσεις. Το τέλειο σώμα της είναι το αποτέλεσμα έντονης προπόνησης και μιας υγιεινής διατροφής. Αλλά αυτές οι ασκήσεις (με την προϋπόθεση να τις κάνετε κάθε μέρα) θα σας βοηθήσουν να ξαναβρείτε την φόρμα σας γρήγορα μετά από μια μακρά διακοπή άσκησης.

A photo posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Ακολουθήστε μας στο facebook: