Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
ζώδιαΝομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο...

Νομιζει ότι είναι καλúτερο από óλους: Αuτό είναι το πιο ψωνıσμένο ζώδιο & όχι δεν είναι ο Δίδυμος

Έχετε ποτέ συναντήσει κάποιον που αποπνέει υπεροψία, κρίνει ανάλογα τα ενδύματά σας και δεν διστάζει να αποδείξει κάθε πιθανό λάθος σας, ακόμη και αν πρόκειται για βιασύνη που γίνεται αντιληπτή; Το αυθαίρετο του ύφους και η στάση του ως αυθεντία δυσκολεύουν την ζωή σας με την παρουσία του.

Και αν αναρωτιέστε πώς μπορεί να ανακαλυφθεί  κάτι τέτοιο, ίσως τα αστρολογικά στοιχεία αυτού  του προσώπου,  να κρύβουν την απάντηση. Συνεχίστε την ανάγνωση για να ανακαλύψετε, σύμφωνα με τους  πιο έγκυρους αστρολόγους, τα ζώδια που είναι γνωστά για τις “κολλημένες” τάσεις τους, εκφραζόμενες από ελαφρώς αντικοινωνικές μέχρι αλαζονικές.

Ακολουθούν τα 5 πιο αλαζονικά ζώδια:

Κριός

302

Ως ο πρώτος εκπρόσωπος του ζωδιακού κύκλου θέλουν μόνο τα καλύτερα. Την πρώτη και ξεχωριστή θέση – και θεωρούν πως την αξίζουν, άσχετα με το αν αυτό ισχύει. Αποπνέουν αυτοπεποίθηση, η οποία μπορεί να μετατραπεί σε αλαζονεία αν αφήσουν τον εγωισμό τους να τους καταβάλει. Κι αν πέσουν, θα ξανασηκωθούν και θα συνεχίσουν πιο δυνατοί, διότι δεν τους αρέσει να χάνουν.

Λέων

303

Δεν είναι κρυφό πως οι Λέοντες αγαπούν τον εαυτό τους και θέλουν την προσοχή στραμμένη πάνω τους. Νιώθουν πως είναι οι καλύτεροι όλων και θεωρούν δικαίωμά τους την αλαζονεία και τον σνομπισμό.

Ως άνθρωποι που αγαπούν να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτά τα ζώδια της φωτιάς θα έχουν μια λίγο… αυθάδη πλευρά. Και ενώ βαθιά μέσα τους όλο αυτό γίνεται περισσότερο για να πάρουν επιβεβαίωση, στους γύρω τους μοιάζουν ξεροκέφαλοι και αλαζόνες.

Σκορπιός

304

Ως ζώδια του νερού, οι Σκορπιοί είναι ιδιαίτερα συναισθηματικοί και έχουν πολύπλοκες προσωπικότητες. Ενώ η μυστηριώδης φύση τους μπορεί μερικές φορές να εκληφθεί ως αποστασιοποίηση, είναι πραγματικά μια αντανάκλαση των πιο βαθιών συναισθημάτων του. Επειδή δεν ανοίγονται εύκολα, μπορεί να φαίνονται απόμακροι. Στην πραγματικότητα, συμπεριφέρονται έτσι επειδή αξιολογούν καταστάσεις και πρόσωπα, μέχρι να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται.

Αιγόκερως

305

Οι εργατικοί και φιλόδοξοι Αιγόκεροι κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τους στόχους τους. Αυτή η προσήλωσή τους είναι που τους κάνει να δείχνουν απόμακροι. Ωστόσο, δεν θέλουν να δείχνουν σνομπ. Μόλις, καταπιαστούν με κάτι αφοσιώνονται τόσο πολύ σε αυτό που δεν βλέπουν τίποτε άλλο. Μάλιστα, η προσοχή τους εστιάζει σε τέτοιο βαθμό, που οτιδήποτε άλλο τους φαίνεται ανούσιο, ειδικά αν δεν απαντά στα πολύ υψηλά στάνταρντ τους.

Παρθένος

306

Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, μπορεί και καθόλου, την κορυφή σε αυτή τη λίστα την κατέχει η Παρθένος. Είναι η τελειομανής του ζωδιακού κύκλου και, ως εκ τούτου, μπορεί να είναι λίγο επικριτική για το πώς κάνουν τα πράγματα οι άλλοι. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, θα υποτιμήσουν τους ανθρώπους χωρίς καν να το συνειδητοποιήσουν, αν και αυτή η συμπεριφορά δεν ανταποκρίνεται στον «τέλειο» χαρακτήρα που έχουν στο μυαλό τους.

Η αναλυτική και σχολαστική προσωπικότητά τους μπορεί να παρερμηνευτεί ως σνομπισμός.Θεωρούν ότι τα ξέρουν όλα και θα προτιμούσαν να σταματήσουν κάθε συζήτηση από το να ακούσουν ή να αποδεχτούν την άποψη του άλλου. Και παρόλο που τους αρέσει τα πράγματα να γίνονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο, κατά βάθος, θέλουν οι γύρω τους να είναι ο καλύτερος εαυτός τους – εφόσον αυτό ευθυγραμμίζεται με τις δικές τους προσδοκίες.

Τα πιο σημαντικά