Μέχρι αύριο οι αιτήσεις για Βασίλισσα του Καρναβαλιού της Ξάνθης

23 Ιανουαρίου, 2018 9:02 ΠΜ
More videos

Τη βασίλισσα του φετινού Καρναβαλιού ψάχνει μέσω ανοιχτής πρόσκλησης το Κέντρο Πολιτισμού του δήμου Ξάνθης, ζητώντας από τις μελλοντικές υποψήφιες να στείλουν μέχρι και… βιογραφικό.

Όπως είναι γνωστό κάθε χρόνο ο δήμος ανακοινώνει τη βασίλισσα του Καρναβαλιού, η οποία συνήθως μάλιστα λαμβάνει και ένα ιδιαίτερα σημαντικό χρηματικό ποσό για τη συμμετοχή της στις εκδηλώσεις.

Φέτος ωστόσο το Κέντρο Πολιτισμού καλεί όσες υποψήφιες ενδιαφέρονται να γίνουν βασίλισσες του καρναβαλιού να καταθέσουν βιογραφικό σημείωμα .

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης προκειμένου να επιλέξει την Βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2018, καλεί όσες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην μεγάλη αυτή γιορτή, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους καταθέτοντας βιογραφικό και φωτογραφίες, από την Τετάρτη 17/1/2018 έως και Τετάρτη 24/1/2018 στο Τμήμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.

(Πληροφορίες: Αριστέα Αλατά τηλ. 2541073640 (κωδ. 3) e-mail: [email protected])

Δεν θα είναι η Τούνη βασίλισσα του καρναβαλιού

Η Ιωάννη Τούνη πάντως δεν θα είναι βασίλισσα στο καρναβάλι της Ξάνθης, καθώς διέψευσε δημοσίευμα που την ήθελε να έχει πάρει εκείνη τον «τίτλο».

Πηγή: cityofxanthi

Ακολουθήστε μας στο facebook: