Φθηνή κάμερα, απίστευτη τέχνη: Μια ανύπαντρη μητέρα χρησιμοποιεί την παλιά της Canon και τραβάει εκπληκτικές φωτογραφίες!

1 Μαΐου, 20153:59 ΜΜ
More videos

Θα γνωρίσουμε την Meagan V. Blazier, μια φωτογράφο ακινήτων, ανύπαντρη μητέρα και καλλιτέχνη. Η Meagan τραβάει εκθαμβωτικές και μοναδικές φωτογραφίες τοπίων,  χρησιμοποιώντας μια κάμερα που εντυπωσιάζει όσους έχουν δει τα έργα της. Όλες οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί με μια Canon PowerShot SX40HS.

Αγόρασε την πρώτη της κάμερα μόλις γεννήθηκε ο γιος της, με σκοπό να απαθανατίσει κάθε στιγμή της ανάπτυξής του και της κοινής τους ζωής. Σύντομα συνειδητοποίησε, πως πέρα από αυτό, ήταν και ένας υπέροχος τρόπος για εκείνη, να απελευθερώνει το άγχος και την πίεση της κάθε μέρας.

Βρήκε έμπνευση σε καθημερινά σκηνικά, σκηνικά που ο μέσος άνθρωπος θα προσπερνούσε χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εμπνεύστηκε από παλιά και εγκαταλελειμμένα κτίρια. Ήθελα να τους δώσει ξανά ζωή μέσα από τη φωτογραφία.

Γρήγορα άρχισε να υιοθετεί το δικό της μοναδικό τρόπο. Σκοτεινός, μελαγχολικός, ατμοσφαιρικός και μυστηριώδης. Η χρήση και ο έλεγχος του φωτισμού δίνει στα έργα της τόση δυναμική και βάθος που συχνά πιάνεις τον εαυτό σου να νιώθει πως βρίσκεται μέσα σε αυτά.

Η Meagan λέει «δεν έχει σημασία η κάμερα, αλλά το ποίος βρίσκεται πίσω από αυτή.»

Crappy-Gear-Amazing-Art-Using-An-Old-Canon-Powershot-to-Capture-and-Create-Dreamy-Landscapes__880 Αυτή η εικόνα με την ονομασία «Countryside» είναι πολύ σημαντική για μένα, καθώς με το τράβηγμά της, πραγματικά ωρίμασα σαν καλλιτέχνης. Χειρίζομαι άψογα το πρόγραμμα Lightroom,  έμαθα να χρησιμοποιώ κάθε εργαλείο του, και συνειδητοποίησα πως η δύναμη της επεξεργασίας είναι εκπληκτική. Αυτή ήταν η πρώτη μου απόπειρα με τη χρήση αυτών των εργαλείων να δημιουργήσω βάθος σε μια εικόνα και να την κάνω τόσο συναρπαστική όσο θα την έκανε κάποιος που θα χρησιμοποιούσε πολύ πιο ακριβό εξοπλισμό.  Αυτή η φωτογραφία επεξεργάστηκε με το Lightroom με πολύ βασικές αλλαγές.

Η Meagan έχει πουλήσει αμέτρητα αντίγραφα της δουλειάς της, έργα της έχουν αδειοδοτηθεί για εξώφυλλα βιβλίων, έχουν εκδοθεί στο περιοδικό SHOT, έχει αμέτρητες online δημοσιεύσεις, και έχει βραβευτεί τρεις φορές. Η Meagan συνεχίζει το πάθος της, αναδεικνύει τη δημιουργικότητά της, και εμπνέει άλλους.

Cheap-Camera-Amazing-Art-Real-Estate-Photographer-Single-Mother-and-Artist__880 Cheap-Camera-Amazing-Art-Real-Estate-Photographer-Single-Mother-and-Artist1__880 Cheap-Camera-Amazing-Art-Real-Estate-Photographer-Single-Mother-and-Artist2__880 Cheap-Camera-Amazing-Art-Real-Estate-Photographer-Single-Mother-and-Artist3__880 cheap-camera-photography-landscape-abandoned-buildings-meagan-v-blazier-2 cheap-camera-photography-landscape-abandoned-buildings-meagan-v-blazier-3 cheap-camera-photography-landscape-abandoned-buildings-meagan-v-blazier-4 cheap-camera-photography-landscape-abandoned-buildings-meagan-v-blazier-5 cheap-camera-photography-landscape-abandoned-buildings-meagan-v-blazier-6 cheap-camera-photography-landscape-abandoned-buildings-meagan-v-blazier-7 cheap-camera-photography-landscape-abandoned-buildings-meagan-v-blazier Crappy-Gear-Amazing-Art-Using-An-Old-Canon-Powershot-to-Capture-and-Create-Dreamy-Landscapes1__880 Crappy-Gear-Amazing-Art-Using-An-Old-Canon-Powershot-to-Capture-and-Create-Dreamy-Landscapes3__880 Crappy-Gear-Amazing-Art-Using-An-Old-Canon-Powershot-to-Capture-and-Create-Dreamy-Landscapes4__880 Crappy-Gear-Amazing-Art-Using-An-Old-Canon-Powershot-to-Capture-and-Create-Dreamy-Landscapes5__880 Crappy-Gear-Amazing-Art-Using-An-Old-Canon-Powershot-to-Capture-and-Create-Dreamy-Landscapes6__880 Crappy-Gear-Amazing-Art-Using-An-Old-Canon-Powershot-to-Capture-and-Create-Dreamy-Landscapes7__880

«Όμως δεν χρησιμοποιώ ακριβό εξοπλισμό για να δώσω στο όραμά μου ζωή. Όλες μου οι φωτογραφίες τραβήχτηκε με την Canon PowerShot SX40HS, ένα μοντέλο που δεν είμαι σίγουρη αν η Canon παράγει ακόμη.»

Crappy-Gear-Amazing-Art-Using-An-Old-Canon-Powershot-to-Capture-and-Create-Dreamy-Landscapes2__880

Περισσότερες πληροφορίες meaganvblazier.com

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News