Φοιτητής ξόδεψε 40.000 ευρώ γιατί ήθελε να μοιάσει με ξωτικό

22 Αυγούστου, 2017 5:13 ΜΜ
More videos

Ένας φοιτητής έχει ξοδέψει 10.000 ευρώ, μόνο για μια διαδικασία που θα του έδινε ένα “βαμπιρένιο” χτένισμα χρησιμοποιώντας το ίδιο του το αίμα, στην προσπάθειά του να μοιάσει με ξωτικό.

Ο 26χρονος Λούις Πάντρον έχει κάνει εμφύτευση μαλλιών, χρησιμοποιώντας ειδικές ενέσεις σε μια κλινική του Μπέβερλι Χιλς.

Caters

Η διαδικασία συνδύαζε την εμφύτευση 2.000 θυλακίων τριχών και ενέσεις με πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια, που θα ενίσχυαν την ανάπτυξη των μαλλιών. Ο Λούις έχει ήδη ξοδέψει περίπου 40.000 ευρώ στην προσπάθειά του να μοιάσει με ξωτικό, μετά την εμμονή του με τον κόσμο της φαντασίας που έχτισε όταν ήταν παιδί.

Εμπνευσμένος από το “Λαβύρινθο” και το “The NeverEnding Story”, ο Λούις έχει ήδη κάνει λιποαναρρόφηση στα μάγουλα, ρινοπλαστική, λεύκανση δέρματος, ολική αφαίρεση τριχών στο σώμα, μπότοξ, επιθέματα και πολλά ακόμη.

Caters

“Όλες μου οι εγχειρήσεις σχετίζονται με τη φαντασία και το μεγάλο μου μέτωπο πάντα με ενοχλούσε. Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του να είσαι ξωτικό, είναι ότι έχεις μακριά μαλλιά και γι’ αυτό αποφάσισα να ανασχεδιάσω τη γραμμή των μαλλιών μου, για να έχω μια φανταστική όψη και περισσότερα μαλλιά.”

“Επειδή δεν έχανα τα μαλλιά μου, 3 κλινικές απέρριψαν την αίτησή μου, λέγοντας πως είμαι πολύ νέος και δεν έχω αρκετά αιμοφόρα αγγεία.”

Caters

“Βρήκα κάποιον που μπορούσε να μου δώσει τη γραμμή των μαλλιών που ήθελα, σε σχήμα καρδιάς και βαμπιρική. Έτσι, έκανα εμφύτευση στο μέτωπό μου. Το σχήμα μοιάζει με του Δράκουλα και το ότι χρησιμοποιήσαμε το δικό μου αίμα, θα κάνει τα μαλλιά πιο υγιή.”

“Η επέμβαση ήταν ανώδυνη και πολύ γρήγορη. Πήρε 3.000 μοσχεύματα από το πίσω μέρος του κεφαλιού μου και τα εμφύτεψε στο μέτωπο. Διήρκεσε 5 ώρες, όμως έμοιαζε με μισή. Κοιμήθηκα μάλιστα κατά τη διάρκεια, γιατί ήταν πολύ χαλαρωτικό.”

Caters

“Επειδή θέλω να γίνω πλάσμα της φαντασίας, πρέπει να αποκτήσω τα υγιή και απίστευτα μακριά μαλλιά που έχουν τα ξωτικά και να μοιάζω πολύ νέος. Ακόμη δουλεύω πάνω στο πρόσωπό μου και τα μαλλιά μου, για να μοιάσει η εμφάνισή μου και ο εαυτός μου με αυτό που θέλω να γίνω.”

Αναφέρει πως ερωτεύτηκε τη φαντασία στην προεφηβεία και έπεφτε θύμα νταήδων, που τον κορόιδευαν επειδή έβαφε τα μαλλιά του και είχε περίεργο γούστο στα ρούχα. Όταν ξεκίνησε να ασχολείται με μεταμφιέσεις (cosplay), αποφάσισε να μεταμορφωθεί πλήρως σε πλάσμα της φαντασίας και έκανε την πρώτη του επέμβαση στα 20. 

“Θέλω να γίνω ξωτικό, ένας άγγελος, ένα πλάσμα της φαντασίας. Στόχος μου είναι να μοιάζω μη ανθρώπινος, αιθέριος, εύθραυστος και γεμάτος χάρη. Έχω το δικό μου πρότυπο ομορφιάς και θέλω να το κατακτήσω ό,τι και να γίνει.”

“Βλέπω τον εαυτό μου όπως οι άνθρωποι που κάνουν αλλαγή φύλου, μόνο που εγώ θέλω να αλλάξω το είδος μου. Πρέπει να γίνω αυτό που νιώθω μέσα μου και δεν περιμένω από τους άλλους να με καταλάβουν, απλά τους ζητώ να σεβαστούν την απόφασή μου.”

Caters

Ο Λούις έχει προγραμματίσει και άλλες επεμβάσεις αξίας πάνω από 74.500 ευρώ, που περιλαμβάνουν κυνόδοντες, ανακατασκευή των αφτιών για να μοιάζουν με ξωτικού, σαγόνι σε σχήμα V και πλαστική μύτης.

“Με κάθε επέμβαση που κάνω, βρίσκομαι ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό μου να γίνω πλάσμα της φαντασίας. Κατανοώ ότι πρέπει να κάνω θυσίες τώρα, όμως μόλις ολοκληρωθεί η μεταμόρφωσή μου, θα έχω εκπληρώσει το όνειρό μου και θα αποδεχτώ το πώς μοιάζω.”

“Θέλω να ξεκινήσω το 2018 σαν καινούριος άνθρωπος που ζει το όνειρό του, οπότε έχω αρκετές ακόμη επεμβάσεις στη διαδρομή, από μόνιμους κυνόδοντες βαμπίρ, μέχρι μυτερά αφτιά.”

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

[dailymail]