Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Όσο πιο πολύ με χτυπάνε, τόσο πιο πολύ πεισμώνω»

10 Οκτωβρίου, 2020 7:20 ΜΜ
More videos

“Έχει πολλές πισώπλατες μαχαιριές, αμέτρητες ώρες δουλειάς και είναι σκληρός χώρος” ανέφερε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Κώστα Τσουρό έδωσε συνέντευξη η παρουσιάστρια των κεντρικών δελτίων ειδήσεων της ΕΡΤ, Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Η ίδια μίλησε για το πόσο σκληρός είναι ο χώρος των media αλλά και το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν από κάποια χρόνια.

Η παρουσιάστρια ανέφερε: «Όπως το λέω εγώ στον τηλεοπτικό στίβο, αν τρέξει μία γυναίκα κι ένας άντρας για να φτάσουν στον τερματισμό η γυναίκα θα πρέπει να κάνει 1000 γύρους περισσότερους. Ναι έχω δεχτεί και πισώπλατες μαχαιριές, φέρω τα σημάδια ακόμα. Είναι ο χώρος μας πολύ ανταγωνιστικός. Δε νομίζω και να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας, θα μας πιστέψει κανείς. Έχει πολλές πισώπλατες μαχαιριές, αμέτρητες ώρες δουλειάς και είναι σκληρός χώρος. Όσο πιο πολύ με χτυπάνε, τόσο πιο πολύ πεισμώνω».

Για το ατύχημα που είχε, είπε: «Στο τροχαίο όταν έκανε τούμπα το αμάξι και στροβιλιζόταν, έλεγα το όνομα των παιδιών μου κι ότι για τα παιδιά μου αυτό δεν θα συμβεί. Προσπαθούσα μέσα σε αυτήν την δίνη να σκεφτώ ότι αν βάλω λογική, αν κάνω συγκεκριμένα πράγματα για τα παιδιά μου, θα έχω αρκετά ποσοστά για να την γλιτώσω και να μην πεθάνω. Έτσι ξεκίνησα και κουλουριάστηκα χέρια πόδια. Έσπασα μόνο το ένα χέρι κι έτσι μπόρεσα και απεγκλωβίστηκα. Το αμάξι έφερε τρεις τούμπες, έπεσε με την οροφή στο αντίθετο ρεύμα και σύρθηκε εκεί για 60 μέτρα. Πίστευα ότι με μια καθαρότητα και μια συγκέντρωση μυαλού, έχω πιθανότητες να το βγάλω. Είμαι πολύ δυνατή. Ναι τώρα μετά από τόσα χρόνια το λέω, Είμαι.»