Αυτή η μαγική ντουλάπα είναι στην πραγματικότητα μια χειροποίητη μινιατούρα.

18 Ιουνίου, 2016 5:51 ΜΜ
More videos

Τα όνειρα είναι πολύ δυνατή πηγή έμπνευσης. Τα όνειρά μας λειτουργούν σαν ένα συνονθύλευμα των ιδεών, των φόβων και των επιθυμιών μας, καθώς και του ποιοι πραγματικά είμαστε. Η μουσική που ακούμε, οι εικόνες που βλέπουμε, οι εμπειρίες που μας σημαδεύουν, έρχονται όλα μαζί στα όνειρά μας για να μας καθορίσουν.

“Η ντουλάπα” είναι μια από αυτές τις εικόνες που εμφανίζεται συνέχεια στα όνειρα αυτού του καλλιτέχνη, με αποτέλεσμα να επιθυμεί όσο τίποτα άλλα να δώσει ζωή στο όνειρό του.

Για το πρότζεκτ αυτό, ο καλλιτέχνης ήθελε να βασιστεί όσο το δυνατόν λιγότερο στα ψηφιακά προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών, όπως το Photoshop. Με αυτόν τον τρόπο θέλει να ανακαλύψει καινούργιες τεχνικές, κάνοντας τα πράγματα λίγο διαφορετικά.

Για να πετύχει το αποτέλεσμα που είχε στο μυαλό του τα έκανε όλα μόνος του και με φυσικό τρόπο. Αν χρειαζόταν ένα συννεφιασμένο σκηνικό, πήγαινε κάπου που να έχει συννεφιά, αν χρειαζόταν ομίχλη, χρησιμοποιούσε ξηρό πάγο, αν χρειαζόταν κάποιο αρχαίο ερείπιο, το έφτιαχνε μόνος του. Με αυτόν τον τρόπο ανακάλυψε ένα τελείως καινούργιο κόσμο γεμάτο από δημιουργικές ιδέες.

“Η ντουλάπα” περιμένει να την εξερευνήσετε. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

1

2

3

4

5

6

7

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Facebook | Instagram | hernandezdreamphography.com

Ακολουθήστε μας στο facebook: