Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΖωή Κωνσταντοπούλου για ομόφuλα ζεuγάρια: «Είμαστε uπέρ του γάμου και της τεκνοθεσiας»

Ζωή Κωνσταντοπούλου για ομόφuλα ζεuγάρια: «Είμαστε uπέρ του γάμου και της τεκνοθεσiας»

«Πιστεύουμε στην αρχή της ισότητας, όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι» είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας – Έκλεισε την πόρτα σε ενδεχόμενο σύμπλευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ

Υπέρ του γάμου και της τεκνοθεσίας για τα ομόφυλα ζευγάρια τάχθηκε το πρωί της Δευτέρας η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, καλώντας τον πρωθυπουργό να καταθέσει το σχετικό νομοσχέδιο «και να το δούμε».

«Είμαστε υπέρ του γάμου και της τεκνοθεσίας. Πιστεύουμε στην αρχή της ισότητας, όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι» είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Η ίδια, ωστόσο, δήλωσε σοκαρισμένη από το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «οκ με το ότι υπάρχουν άνθρωποι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ που αμφισβητούν τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αναφέρθηκε και στο δημογραφικό λέγοντας ότι «είναι άμεσα συνδεμένο με την υπαγωγή της χώρας στα μνημόνια. Το σημαντικό είναι πως, κάθε παιδί που γεννιέται είναι χρεωμένο με 40.000».

Ειδικά, δε, για την ακρίβεια η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε αφενός να γίνεται «έλεγχος στις τιμές και στον ανταγωνισμό» και αφετέρου σχολίασε ότι «δεν υπάρχει πολιτική ενίσχυσης των πολιτών, αλλά το υπονομεύει με φορολογία που είναι εξουθενωτική».

Ερωτηθείσα, τέλος, για το ενδεχόμενο σύμπλευσης της Πλεύσης Ελευθερίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, η κυρία Κωνσταντοπούλου απάντησε ότι «η Πλεύση δημιουργήθηκε για να έχει ο κόσμος επιλογή, την επιλογή ενός κόμματος που κάνει και λέει τα ίδια. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κυβερνήσει με το ίδιο πρόγραμμα με τη Νέα Δημοκρατία».

Δείτε το βίντεοΤα πιο σημαντικά