Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΖńτησε βοńθεια από τον πεθερό της: Δεν θα πιστεúετε τι πήγε ο...

Ζńτησε βοńθεια από τον πεθερό της: Δεν θα πιστεúετε τι πήγε ο Ματέο στην Μενεγάκη, μόλις τα είδε.. τpоμоκρατńθnκε

Η Ελένη Μενεγάκη είχε τα κέφια της σήμερα 26/3 μετά το τριήμερο της 25ης Μαρτίου και ανέφερε ένα περιστατικό με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο στον αέρα της εκπομπής της.

Μιλώντας με τον Γιώργο Τσούλη, την ώρα της μαγειρικής, η αγαπημένη παρουσιάστρια, ανέφερε ότι πριν λίγες ημέρες, ο σύζυγός της αγόρασε καλαμάρια και όταν τα είδε τρομοκρατήθηκε γιατί ξέρει ότι δεν μπορεί να τα ψήσει! Έτσι του ζήτησε αμέσως να πάρει για βοήθεια τον πεθερό της.

«Φοβόμαστε το ψάρι. Αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια. Κι εμένα με απασχολεί το ψάρι. Είναι πολύ συγκεκριμένα αυτά που αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω γι’ αυτό όταν πάω έξω τα τσακίζω», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε:

«Ας πούμε μου έφερε προχθές ο Μάκης αυτά τα πολύ ωραία… καλαμάρια. Μου λέει να τα ψήσουμε. Εγώ του λέω δεν μπορώ να το πετύχω αυτό, εκτός αν είμαι ψήστης. Δεν μπορώ να το κάνω, δεν το ΄χω. Δεν τα δίνεις του λέω στον μπαμπά σου που τα κάνει υπέροχα να τα ψήσει εκεί στα καρβουνάκια να πάμε εκεί να τα φάμε; Είναι πολύ απλό, εγώ δεν το έχω του λέω!».

Δείτε το απόσπασμα από την Ελένη:

Τα πιο σημαντικά