Ζευγάρι που γνωρίστηκε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο γιόρτασε την 70η επέτειο γάμου του

21 Οκτωβρίου, 2018 10:43 ΜΜ
More videos

Καθώς αναδημιουργούν τις φωτογραφίες του γάμου τους που έγινε στον κήπο του σπιτιού τους πριν από 70 ολόκληρα χρόνια η Μάγδα και ο Μπασίλ Λάμπερτ γελάνε αφού δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είναι τόσα χρόνια παντρεμένοι.

“Είμαι έκπληκτη που είμαστε ακόμα όρθιοι”, δήλωσε η Μάγδα αναφερόμενη στον πόλεμο που έφερε κοντά το ζευγάρι.

Τώρα, είναι και οι δυο 95 ετών και γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 1944 στην Ινδία.

Οι βετεράνοι Μπασίλ και Μάγδα Λάμπερτ γιόρτασαν την 70η επέτειο του γάμου τους την περασμένη εβδομάδα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και η ιστορία τους συγκίνησε πολλούς ανθρώπους όταν έγινε γνωστή από την εκπομπή Strictly Come Dancing του BBC1.

“Δεν γνωρίζαμε ότι θα γινόμασταν μέρος ενός χορευτικού και προφανώς δεν το γνώριζαν και πολλοί άνθρωποι στην εκπομπή. Ήταν πραγματικά φανταστικό”, ανέφερε η Μάγδα.

“Γνωριστήκαμε μέσω του φίλου μου του Μακ που ήταν και συγκάτοικος του Μπασίλ. Κάποια στιγμή ζήτησα από τον Μακ μια σφραγίδα και μου είπε ότι έχει στο δωμάτιό του”, ανέφερε η Μάγδα.

“Πήγαμε μαζί στο δωμάτιό του και εκεί καθόταν ο Μπασίλ διαβάζοντας ένα βιβλίο και έχοντας τα πόδια του πάνω σε ένα τραπέζι. Δεν με παρατήρησε μέχρι που έφυγα. Ήταν πολύ αγενής”, πρόσθεσε.

“Όταν φύγαμε είπα στον Μακ “ποιος νομίζει ότι είναι;”

“Ήταν πολύ όμορφη. Άκουσα τι είπε η Μάγδα για μένα και σκέφτηκα ότι πρέπει να επανορθώσω. Έτσι, της είπα να βγούμε για φαγητό”, ανέφερε ο Μπασίλ υπερασπιζόμενος τον εαυτό του.

Το ζευγάρι ζει μια ήρεμη ζωή και έχει 2 παιδιά: την 67χρονη Κάρολιν και την 65χρονη Άντζελα.

Όταν ο Μπασίλ πήρε μετάθεση το ζευγάρι υποσχέθηκε να γράφει ο ένας στον άλλον κάθε μέρα.

Η Μάγδα Λάμπερτ ως εκπαιδευόμενη νοσοκόμα.

“Είμαι πολύ τυχεροί που φτάσαμε μέχρι εδώ. Νομίζω ότι αυτό ακριβώς είναι που ονομάζουμε τύχη γιατί δεν έχουμε κάνει τίποτα διαφορετικό από όλους τους υπόλοιπους”, ανέφερε η Μάγδα.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: