Ζευγάρι παντρεύτηκε στην κορυφή του Έβερεστ μετά από 3 εβδομάδες ανάβασης

8 Μαΐου, 2017 12:22 ΜΜ
More videos

Κάθε ζευγάρι θέλει η ημέρα του γάμου του να είναι αξιομνημόνευτη. Το ζευγάρι της ιστορίας, έκανε ό,τι μπορούσε για να σιγουρευτεί πως ο δικός του γάμος δεν θα είναι σαν κανενός άλλου.

Ο 35χρονος Τζέιμς Σισσόν και η 32χρονη Άσλεϊ Σμάιντερ από την Καλιφόρνια, ταξίδεψαν χιλιάδες χιλιόμετρα και πέρασαν ολόκληρες μέρες κάνοντας πεζοπορία μέσα στο χιόνι. Ήθελαν να παντρευτούν στο Όρος Έβερεστ.

Οι περιπετειώδεις νεόνυμφοι, που πέρασαν έναν χρόνο προγραμματίζοντας το ταξίδι, αντιμετώπισαν θερμοκρασίες ψύχους, δυσκολίες εδάφους και αδιαθεσίες από το μεγάλο υψόμετρο. Ήθελαν να φτάσουν στη βάση της κατασκήνωσης του Έβερεστ. Εκεί είπαν τους όρκους τους, σε ύψος 5,18 χιλιομέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Στην κορυφή του κόσμου: Ο Τζέιμς Σισσόν και η Άσλεϊ Σμάιντερ ταξίδεψαν χιλιάδες χιλιόμετρα για να παντρευτούν στο Όρος Έβερεστ.

Το περιπετειώδες ζευγάρι πέρασε μήνες εκπαίδευσης πριν κάνει το ταξίδι των 3 εβδομάδων στη βάση της κατασκήνωσης του Έβερεστ.

Κάτι παραδοσιακό: Η Άσλεϊ φόρεσε το όμορφο στράπλες νυφικό της μέσα στην σκηνή της ομάδας.

Η νύφη αναφέρει: «Μετά από πολλή συζήτηση, αποφασίσαμε ότι ένας παραδοσιακός γάμος δεν ήταν κατάλληλος για μας. Όσο θα αγαπούσαμε να μοιραστούμε αυτή την ξεχωριστή ημέρα με την οικογένεια και τους φίλους μας, τόσο μας έλκυε η ιδέα να δραπετεύσουμε κατά τη διάρκεια των απίστευτων διακοπών».

«Είμαστε και οι δύο λάτρεις της υπαίθρου και είχαμε εμπειρία σε ανάβαση άνω των 4,5 χιλιομέτρων. Αλλά ήξερα πως μια εκδρομή 3 εβδομάδων εκεί, θα ήταν πιο απαιτητική σωματικά και διανοητικά, από οτιδήποτε άλλο έχουμε βιώσει».

Ενώ η τελετή ήταν σίγουρα ασυνήθιστη, το ζευγάρι ήθελε να υπάρχουν και παραδοσιακές στιγμές, φορώντας συγκεκριμένα ρούχα για την περίσταση. Η Άσλεϊ έδειχνε εκθαμβωτική στο νυφικό της, ενώ ο Τζέιμς επέλεξε ένα ταιριαστό κοστούμι.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε από τον Τσάρλετον Τσόρτσιλ, έναν ειδικό φωτογράφο γάμων και περιπέτειας.

Ενώ πολλές νύφες επιλέγουν γόβες για την ημέρα του γάμου τους, η Άσλεϊ προτίμησε ένα ζευγάρι με πρακτικά παπούτσια πεζοπορίας.

Οι νεόνυμφοι φωτογραφήθηκαν στο εκπληκτικό σκηνικό της οροσειράς

Το ατρόμητο ζεύγος αντάλλαξε όρκους και δαχτυλίδια στη βάση κατασκήνωσης του Έβερεστ, περίπου 5,18 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Το ζευγάρι έβγαλε τρυφερές φωτογραφίες ενώ αγκαλιαζόταν, για να γιορτάσει τον γάμο του στα σύννεφα.

Οι χιονισμένες κορυφές της οροσειράς αποτέλεσαν ένα θεαματικό σκηνικό για τις φωτογραφίες του γάμου.

Αγκαλιασμένοι οι νεόνυμφοι, κοιτούν προς την υψηλότερη κορυφή του κόσμου

Η ημέρα απαθανατίστηκε από τον φωτογράφο Τσάρλετον Τσόρτσιλ από την Καλιφόρνια, που συνόδευσε το ζευγάρι για να φωτογραφίσει το ταξίδι τους.

Ο ίδιος αναφέρει: «Ήθελα να απαθανατίσω τον γάμο, το ταξίδι, τον πόνο, την ευτυχία, την κούραση, τους αγώνες, καθώς και τη ρομαντική χημεία του ζευγαριού. Περισσότερο από αυτό, ήθελα να απεικονίσω την αντίθεση που υπάρχει ανάμεσα στα εκφοβιστικά μεγαλοπρεπή βουνά και τη μικρή, εύθραυστη αγάπη μεταξύ δύο ανθρώπων».

Μετά από έναν χρόνο προγραμματισμού, ο Τζέιμς και η Άσλεϊ έφυγαν από την Καλιφόρνια για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στο Νεπάλ.

Την ημέρα του γάμου, άφησαν πίσω τα ζεστά ρούχα και τον εξοπλισμό, για να φορέσουν τα παραδοσιακά ενδύματα.

Το ζευγάρι στέκεται στη σκηνή, ενώ περιβάλλεται από τα μεγαλοπρεπή βουνά

Ο Τζέιμς κρατά την Άσλεϊ, καθώς ανεβαίνουν στο βραχώδες μονοπάτι προς το ελικόπτερο που τους περιμένει.

Η Άσλεϊ με το υπέροχο νυφικό της, βρίσκει μια στιγμή για να κοιτάξει το πανέμορφο τοπίο

[DailyMail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: