Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν με ενδιαφέρει που κλαίνε τα κορίτσια»

30 Οκτωβρίου, 2018 8:21 ΜΜ
More videos

Στον καναπέ της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» κάθισε το μεσημέρι της Τρίτης η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η art director του GNTM 2018 μίλησε στον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου για το reality του STAR, την αυστηρότητά της, που έχει γίνει viral, αλλά και για μερικά από τα κορίτσια του διαγωνισμού.

«Στην αρχή ήταν λίγο σοκ, γιατί δούλευα πάντα στα backstage και στα backstage κανένας δεν προσέχει τι λέει» δήλωσε.

Όσο για το αν την ενοχλεί που τα κορίτσια τη φοβούνται; «Μα πρέπει! Τον φωτογράφο, τον σκηνοθέτη και τον art director πρέπει να τον φοβούνται, γιατί τους δίνουν κατευθύνσεις. Σε κάθε δουλειά υπάρχει ένα ξεκάθαρο αφεντικό. Στη δικιά μου είναι ο σκηνοθέτης. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ αν κλαίει ή δεν κλαίει, φωνάζει δε φωνάζει, πρέπει να είναι όλα άψογα και να πάει η λήψη. Επίσης οι φωτογράφοι είναι καλεσμένοι μας, οπότε εγώ δεν μπορώ να διακινδυνεύσω τη λήψη του φωτογράφου», είπε.

Απάντησε ακόμα και πώς βλέπει η ίδια τον εαυτό της στα επεισόδια. «Δεν λέω ότι εδώ ήμουν αυστηρή. Το μόνο που λέω είναι ότι είμαι πάλι άβαφτη και πως γυαλίζω έτσι. Δεν με ενδιαφέρει που κλαίνε. Και εγώ θα μπορούσα να κλαίω και να λέω “έχασα τα γενέθλια του παιδιού μου”. Δεν θα κλαίω ποτέ γι’ αυτό, δεν αφορά κανέναν. Όλοι πάμε στη δουλειά μας και δεν “κουβαλάει” κανένας το σπίτι του», είπε.

Τέλος αναφέρθηκε και στο όνομά της και τη γιαγιά Ζενεβιέβ, αποκαλύπτοντας ότι έτσι βαφτίστηκε. «Το Μαζαρί είναι Μάντζαρη. Όμως λόγω instagram προέκυψε έτσι και δεν με χαλάει!», αποκάλυψε για το ψευδώνυμο που έχει προκύψει και συμπλήρωσε: «Με τον αδερφό μου γελάμε πάρα πολύ».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε μερικά από τα κορίτσια του διαγωνισμού χαρακτηρίζοντας την Ειρήνη Στεργιανού «γατούλα» και ότι «ενώ είναι Ferrari “σκάει” σαν σκαραβαίος χνουδωτός», ενώ αυτό που την ενοχλεί στην Ειρήνη Ερμίδου είναι πως της παίρνει αρκετή ώρα να καταλάβει το κάθε concept.

Δείτε το βίντεο