Ζαχαροπλάστης δημιουργεί γλασαρισμένες τούρτες που καθρεφτίζουν

11 Μαΐου, 2017 3:58 ΜΜ
More videos

Ksenia Penkina από την Ρωσία δεν μας απασχολεί για πρώτη φορά την έχουμε δει ξανά πριν λίγο καιρό με τις πρώτες τούρτες της που έγιναν ανάρπαστες στο διαδίκτυο.

Σήμερα μετά από καιρό μας παρουσιάζει τις νέες τούρτες της, φανταστικές δημιουργίες που καθρεφτίζουν και όχι απλά ντρέπεσαι να της φας αλλά φοβάσαι ακόμη και να τις αγγίξεις.

Όπως γράφει και η ίδια, κάνει τρεις μέρες για να φτιάξει μια τέτοια τούρτα. Όλες τις οι τούρτες είναι από το μηδέν και με 100% φυσικά υλικά.

ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina
ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina ksenia.penkina

ksenia.penkina
Ακολουθήστε μας στο facebook: