Υπόθεση Πάτρας: Μαρτυρία-σοκ για τη νεαρή φερόμενη ως ερωμένη του Μάνου – «Όταν το έμαθε η Πισπιρίγκου…» 

26 Μαρτίου, 20225:00 ΜΜ
More videos

Μία ακόμα σημαντική μαρτυρία για την έρευνα γύρω από τα αίτια των θανάτων των τριών κοριτσιών της Πάτρας έγινε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής στο «Φως στο Τούνελ».

Στην αποκλειστική μαρτυρία ακούγεται άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού να σπάει τη σιωπή του και να μιλάει στην εκπομπή, αποκαλύπτοντας περιστατικά που φαίνεται ότι εξαγρίωναν τη μητέρα και είχαν ως αποτέλεσμα την αλλαγή στη συμπεριφορά της. Ένα από αυτά τα περιστατικά αφορούν την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν έμαθε για την ερωμένη του συζύγου της.

«Ο Μάνος συνέχεια έλεγε ότι πάει κάποιο δρομολόγιο, αλλά ερχόταν στην Αθήνα να δει τη νεαρή φίλη του. Έκαναν σχέδια να μείνουν μαζί. Η γυναίκα του κάποια στιγμή το κατάλαβε ότι είχε άλλη, γιατί την έψαχνε με μανία στο Facebook και προσπαθούσε να την κάνει φίλη»

«Εκείνος αποφάσισε να το πει στη γυναίκα του ότι θα χωρίσουν όταν είχε γεννηθεί η Ίρις. Ότι θα φύγει από το σπίτι και θα μείνει αλλού κι εκείνη συμφώνησε. Την επόμενη ημέρα ή λίγες ημέρες μετά τον πήρε τηλέφωνο και του είπε να γυρίσει σπίτι γιατί το μωρό πέθανε… Έτσι, εκείνος επέστρεψε στη γυναίκα του. Ακύρωσαν τα σχέδιά τους να μείνουν μαζί ο Μάνος με τη φίλη του».

«Σύμφωνα με τη νεαρή φίλη του, ο Μάνος έλεγε ότι φοβόταν να φύγει γιατί η γυναίκα του είχε κάποιες ασταθείς συμπεριφορές και ξεσπάσματα και της είχε πει ότι ανησυχούσε γιατί την είχε δει να πετάει με δύναμη το μωρό στην κούνια επειδή είχε θυμώσει. Τον απειλούσε ότι θα τον καταστρέψει. Μετά μάθαμε ότι πέθανε και το άλλο παιδί…», ανέφερε ο μάρτυρας στο ηχητικό που ακούστηκε στην εκπομπή.

Δείτε το βίντεο:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News