«Υποφέρει, είναι έτοιμη να καταρρεύσει…»: Δεν είναι καλά τα νέα για την Κέιτ Μίντλετον, μετά τον θάνατο της Ελισάβετ

25 Σεπτεμβρίου, 20229:24 ΜΜ

Κέιτ Μίντλετον: Λίγους μήνες μετά το πάρτι για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της, όπου γιόρτασε τα 70 χρόνια της στο θρόνο, η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή «βυθίζοντας» στη θλίψη την βασιλική οικογένεια.

Αν και τα μέλη της οικογένειας γνώριζαν πως η κατάσταση υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ επιδεινώνεται, δεν περίμεναν πως θα έφευγε από τη ζωή τόσο σύντομα. Τις ημέρες που μεσολάβησαν ανάμεσα στον θάνατο και την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, η Κέιτ Μίντλετον μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, πραγματοποίησαν πολλές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ τηρήθηκε μία σειρά διαδικαστικών, όπως όριζε το πρωτόκολλο.

Σε από τις εμφανίσεις, η Κέιτ μίλησε σε στρατιώτες, και τους ανέφερε όσα βίωσαν τους τελευταίους μήνες. «Το να πάμε από το Ιωβηλαίο σε αυτήν την τόσο δυσάρεστη κατάσταση μέσα σε λίγους μήνες είναι πολύ περίεργο» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σημείωσε πως υποφέρει από έλλειψη ύπνου και ήταν έτοιμη να καταρρεύσει.

Επιπλέον, ο ειδικός σε θέματα γονέων Stephanie Wallis ανέφερε πώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανέλαβε έναν πιο «κυρίαρχο γονεϊκό ρόλο», την ημέρα της κηδείας, όπου είχε μαζί της τα δύο παιδιά της, αφήνοντας τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να επικεντρωθεί στη θέση του.

Κείτ Μίντλετον: Το φόρεμα που επέλεξε στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Αξίζει να αναφέρουμε πως το φόρεμα που επέλεξε η Κέιτ Μίντλετον για την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ ήταν μια μαύρη εκδοχή ενός φορέματος που είχε φορέσει σε άλλη απόχρωση.
Συγκεκριμένα, στο Trooping the Color τον Ιούνιο του 2022 η Κέιτ είχε φορέσει ένα λευκό coat dress Alexander McQueen που έκλεινε στη μέση με δύο κουμπιά.

Για να αποτίσει φόρο τιμής στη σχέση της με τη βασίλισσα, η Κέιτ φόρεσε το ίδιο φόρεμα σε μαύρο στην κηδεία της, ενώ στον λαιμό της φόρεσε το μαργαριταρένιο τσόκερ της βασίλισσας Ελισάβετ.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News