Υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού η Κατερίνα Καινούργιου – «Εγώ είμαι κάθετη! Πρέπει να εμβολιαστούν»

1 Δεκεμβρίου, 20218:36 ΜΜ
More videos

Στο θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού για τους ανθρώπους άνω των 60 ετών τοποθετήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, στην έναρξη της σημερινής (1/12) της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα έσπευσε να συμφωνήσει με τα μέτρα της κυβέρνησης, το ίδιο και μερικοί ηθοποιοί, οι οποίο εξέφρεσαν την άποψη τους στην κάμερα της εκπομπής.

Η τοποθέτηση της Καινούργιου στον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Συμφωνώ απόλυτα. Δυστυχώς έχω κι εγώ στο συγγενικό μου περιβάλλον ανθρώπους που αρνούνται να εμβολίαστούν και είναι μια κουβέντα την οποία κάνω κάθε μέρα και μια “μάχη” που δίνω κάθε μέρα. Λένε ότι φοβούνται κλπ. Εγώ είμαι κάθετη, στο ότι οι γονείς μας, που είναι άνω των 60, πρέπει να εμβολιαστούν. Οι γονείς μας και οι συγγενείς μας γενικότερα.

Αυτή τη στιγμή μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που να είναι υπέροχοι, μορφωμένοι και για κάποιον λόγο να αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο. Ειλικρινά μιλήστε στους γονείς σας και στους συγγενείς σας να κάνουν το εμβόλιο, για το δικό τους καλό και των άλλων. Όταν ακούω έναν άνθρωπο να λέει δεν εμβολιάζομαι το θεωρώ τρομερά εγωιστικό και παρτάκια. Εκτός αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι. Αυτή είναι η άποψή μου».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News