Υπάρχει ένα διαμέρισμα με θέμα τον Χάρι Πότερ στο οποίο μπορείτε να μείνετε

18 Απριλίου, 20187:41 ΜΜ

Πολλοί λάτρεις του Χάρι Πότερ έχουν φανταστεί πως φτάνουν και διαμένουν στη σχολή μαγείας Χόγκουαρντς. Αλλά σήμερα, έχουν την ευκαιρία να μείνουν σε ένα διαμέρισμα με θέμα τον Χάρι Πότερ.

Ένας μεγάλος οπαδός του διάσημου μάγου, ο Γιούε Γκάο, άνοιξε το πολυτελές διαμέρισμα Κάνονγκεϊτ, στην πρωτεύουσα της Σκωτίας και γενέτειρα της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Το διαμέρισμα έχει θέα το Royal Mile του Εδιμβούργου και διατίθεται προς ενοικίαση όλο το χρόνο.

Αυτή είναι η κυρίως κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος.

ZAC and ZAC

Μένοντας στο Χόγκουαρντς

Το διαμέρισμα διαθέτει μια κύρια κρεβατοκάμαρα που μοιάζει με τον κοιτώνα Γκρίφιντορ. Το δωμάτιο περιλαμβάνει ένα κρεβάτι με κόκκινες και κίτρινες κουρτίνες. Επίσης, διαθέτει μια οροφή με ψευδαισθήσεις αιωρούμενων κεριών, που αποτελούν και το κύριο χαρακτηριστικό της τραπεζαρίας του Χόγκουαρντς.

Αυτό το υπνοδωμάτιο είναι εμπνευσμένο από τον κοιτώνα Γκρίφιντορ και έχει τα χρώματά του.

ZAC and ZAC

Το πολυτελές διαμέρισμα έχει και ένα μικρότερο δίκλινο δωμάτιο, που είναι διακοσμημένο ώστε να μοιάζει με το Χόγκουαρντς Εξπρές. Επιπλέον, έχει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα όπου οι ενοικιαστές μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους γλυκά κολοκύθας και βουτυρόμπυρα.

 Αυτό το μικρό δωμάτιο είναι εμπνευσμένο από το Χόγκουαρντς Εξπρές.

ZAC and ZAC

Όλα όσα υπάρχουν στο διαμέρισμα, ακόμη και τα αντικείμενα της κουζίνας, είναι εμπνευσμένα από τον Χάρι Πότερ.

ZAC and ZAC

Υπάρχουν επιχρυσωμένοι καθρέφτες, παλιά βιβλία, σύμβολα και διακοσμητικά που σχετίζονται με τον διάσημο μάγο και τις ταινίες του. Κάθε πόρτα του διαμερίσματος είναι διακοσμημένη με τα χρώματα των κοιτώνων που αποτελούν το σήμα κατατεθέν τους. Δεν έχει σημασία αν είστε Σλίθεριν, Ράβενκλοου, Γκρίφιντορ ή Χάφλπαφ, γιατί αυτό το διαμέρισμα ταιριάζει σε όλους.

Το καθιστικό είναι διακοσμημένο ώστε να μοιάζει με δωμάτιο του Γκρίφιντορ.

ZAC and ZAC

Για Μάγους και Μαγκλς

Το κόστος διανυκτέρευσης είναι περισσότερο από 200 δολάρια. Ωστόσο, στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το ίντερνετ και η ψηφιακή τηλεόραση. Μπορείτε επίσης να παίξετε με το PS4 ή το Xbox 1, ενώ βρίσκεστε σε έναν ονειρεμένο χώρο. Επιπλέον, οι ένοικοι θα αγαπήσουν και μερικά ακόμη χαρακτηριστικά. Ο Γκάο αναφέρει: «Υπάρχει ένα γραφείο και ένας καθρέφτης-αντίκα που πραγματικά ανήκε στην συγγραφέα. Κατάφερα να τα αποκτήσω, καθώς ο γιος του αναστηλωτή των επίπλων πήγαινε στο ίδιο σχολείο και στην ίδια τάξη με την κόρη της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News