Βυθισμένος στην θλίψη ο Αντώνης Κανάκης – Το έμαθε μετά το τέλος του Ράδιο Αρβύλα

15 Ιανουαρίου, 202212:08 ΠΜ
More videos

Το «Ράδιο Αρβύλα», όπως και κάθε άλλη σατιρική εκπομπή, έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τους περισσότερους ανθρώπους, που σχολιάζουν. Μπορεί να ασκούν δριμεία κριτική ή να υπερτονίζουν κάποιο χαρακτηριστικό τους για να δημιουργηθεί γέλιο, αλλά πέραν αυτού υπάρχει ένας άτυπος, αμοιβαίος σεβασμός.

Το ίδιο ισχύει, φυσικά, και για την πλειοψηφία των πολιτικών, που γνωρίζουν πολύ καλά τις καλές κατά βάση προθέσεις της σάτιρας, αποδεχόμενοι τα σχόλια και, ενίοτε, συμμετέχοντας και δείχνοντας την έγκρισή τους. Κάπως έτσι, δημιουργείται μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ… σατιρίζοντα και σατιριζόμενου.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το «αντίο» που είχαν απευθύνει οι «Ράδιο Αρβύλα» προς τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, όταν έφυγε από τη ζωή. Είχαν, δε, παρουσιάσει σαν φόρο τιμής ένα βίντεο με όλα τα βίντεο, που έκαναν σατιρίζοντάς τον, γνωρίζοντας πως ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ αρεσκόταν στην κριτική αυτή και την αντιμετώπιζε με χιούμορ.

Η αντίδραση μετά την τραγική είδηση που συγκλόνισε

Εξαιτίας της σχέσης αυτής, λοιπόν, τα συναισθήματα σεβασμού, αλλά και λύπης όταν τα σατιριζόμενα πρόσωπα βιώνουν δύσκολες στιγμές, είναι ειλικρινή. Και το ίδιο ισχύει και για την Κατερίνα Μονογυιού, με τους συντελεστές της εκπομπής να σοκάρονται στην είδηση του θανάτου του αδελφού τους στο τροχαίο της παραλιακής.

Ο Αντώνης Κανάκης έμαθε την είδηση και, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν έκρυψε τη στενοχώρια του για το τραγικό γεγονός. Σε περίπτωση που ορισμένοι δεν το γνωρίζουν, η κυρία Μονογυιού έχει σατιριστεί αρκετές φορές στο «Ράδιο Αρβύλα», ενώ κάθε φορά που γίνεται ένα τεχνικό λάθος, τραγουδούν το επώνυμό της στο ρυθμό του τραγουδιού «Only You».

Αυτό δε σημαίνει, φυσικά, ότι δεν υπάρχει κι ένα ξεχωριστό νοιάξιμο. Ο Κανάκης μίλησε, μάλιστα, με τους συνεργάτες του για το θέμα, εκφράζοντας άπαντες τη λύπη τους, και δεν αποκλείεται στο επόμενο «Ράδιο Αρβύλα» να αναφερθούν στο περιστατικό, για να συλλυπηθούν την Κατερίνα Μονογυιού. Γιατί πάνω από όλα υπάρχει ο σεβασμός…

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News