Βορίδης: «Οι δήμοι φταίνε για τις διακοπές ρεύματος»

17 Φεβρουαρίου, 202112:50 ΜΜ
More videos

Στους δήμους που δεν έκοψαν τα κλαδιά των δέντρων επέρριψε τις ευθύνες για το γεγονός ότι 250.000 οικογένειες στην Αττική έμειναν χωρίς ρεύμα για πολλές ώρες, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου του υπουργείο Εσωτερικών, «απαντώντας σε ερωτήσεις που τέθηκαν σχετικά με την πτώση δέντρων που είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή ηλεκτροδότησης και τον φορέα που έχει την αρμοδιότητα, ο κ. Βορίδης δήλωσε πως οι πυκνοκατοικημένοι Δήμοι που έχουν πολλά δέντρα οφείλουν να μεριμνούν σχετικώς»

«Το να ανοίξουμε μια κουβέντα και να λέμε ήταν κομμένα τα κλαδιά, δεν ήταν κομμένα τα κλαδιά, τώρα… τα κλαδιά πρέπει να κόβονται, επίσης είναι γνωστό, ότι αυτό, ειδικά σε δήμους που έχουνε πολύ έντονο αυτό το πρόβλημα, δηλαδή, είναι δήμοι, που από τη μια μεριά είναι, ας το πω, έχουνε δέντρα, αλλά από την άλλη μεριά είναι και σχετικά πυκνοκατοικημένοι, αυτό είναι κάτι το οποίο προφανώς θα πρέπει να γίνεται και πρέπει να το φροντίζουν (σ.σ. οι δήμοι)», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης στον ΑΝΤ1.

(στο 7:32 του βίντεο)

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News