Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΒραζιλιάνικη αποκάλυψη: Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση για τον Μπερνάρ

Βραζιλιάνικη αποκάλυψη: Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση για τον Μπερνάρ

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να σπάσει το προσύμφωνο του Μπερνάρ με την Ατλέτικο Μινέιρο, σύμφωνα με Βραζιλιάνο δημοσιογράφο. Ποια ήταν η απάντηση της «Γκάλο» για τον 32χρονο μεσοεπιθετικό.

Ο Μπερνάρ πραγματοποιεί τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο Φατίχ Τερίμ δήλωσε μετά τη νίκη επί της Λαμίας στο «Απόστολος Νικολαΐδης», πως προσπαθεί να πείσει τον ποδοσφαιριστή του να μείνει στην Αθήνα και να μην φύγει.

Η δήλωση του «αυτοκράτορα» ίσως να ενέχει δόση αλήθειας, εάν αληθεύει η αποκάλυψη του Βραζιλιάνου δημοσιογράφου Ιγκόρ Ασουνσάο, του «Radio 98». Σύμφωνα με την οποία, ο Παναθηναϊκός επιχείρησε να κρατήσει τον Μπερνάρ στην Αθήνα με πρόταση στην Ατλέτικο Μινέιρο!

Ο Μπερνάρ έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη «Γκάλο» μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2027. Το οποίο θα τεθεί σε ισχύ με την 1η Ιουλίου, όταν εκπνέει η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό. Οπότε, ο άλλοτε διεθνής με τη «σελεσάο» περνάει τις τελευταίες μέρες του στην ελληνική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ασουνσάο, ο Παναθηναϊκός πρόσφερε χρήματα στην Ατλέτικο Μινέιρο, προκειμένου να μεταθέσει τη συμφωνία της με τον Μπερνάρ. Σε ένα προσωρινό καθεστώς, ώστε ο 32χρονος μεσοεπιθετικός να συνεχίσει με τα πράσινα για άλλη μία σεζόν.

Ωστόσο, η «Γκάλο» δεν συζήτησε καν την πρόταση του Τριφυλλιού. Την απέρριψε αμέσως και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αντιπρότεινε στον Παναθηναϊκό να αφήσει άμεσα τον Μπερνάρ, για να ενταχθεί από τώρα υπό τις οδηγίες του τεχνικού, Γκάμπριελ Μιλίτο.

Η Ατλέτικο Μινέιρο έχει υποχρεώσεις για το Κόπα Λιμπερταδόρες και με τη φόρμα του Μπερνάρ, σίγουρα θα ήθελε τις υπηρεσίες του. Επιπλέον, η αντίδραση των οπαδών σε μία ενδεχόμενη αποδοχή της πρότασης του Παναθηναϊκού, θα ήταν σφοδρή…

Τα πιο σημαντικά