«Βόμβα» από Τατιάνα Στεφανίδου για την οικογένειά της: «Είχα πολύ σοβαρά θέματα…»

30 Απριλίου, 202311:58 ΜΜ

Για την καριέρα της, την προσωπική της ζωή, αλλά και τις διατροφικές διαταραχές που αντιμετώπισε σε νεαρή ηλικία, είχε μιλήσει κατά το παρελθόν η Τατιάνα Στεφανίδου. ρίχνοντας «βόμβα» για την οικογένειά της.

Η 53χρονη σήμερα παρουσιάστρια είχε βρεθεί καλεσμένη της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη» πριν χρόνια, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα διατροφικά προβλήματα που είχε ως παιδί, λέγοντας: «Είχα διάφορα θέματα από παιδί. Πολύ σοβαρά θέματα. Νομίζω ότι είχε φταίξει ο χορός με τον οποίο ασχολιόμουν και η σχέση με τη μάνα, την οικογένεια.

Η μαμά μου ήταν ένας άνθρωπος που με έσπρωχνε να κάνω χορό και να είμαι καλή σε όλα -ανταγωνιστικός άνθρωπος. Όλο αυτό και η εικόνα της τελειότητας που είχα πλάσει στο μυαλό μου μαζί με το γεγονός ότι στον χορό πρέπει να είσαι σκελετός για να είσαι αποδεκτή, με οδήγησαν σε διατροφικές διαταραχές. Είχα φτάσει 48 κιλά με ύψος 1,71. Άσχημη ήμουν, πολύ».

Η Τατιάνα Στεφανίδου σε νεαρή ηλικία

Τέλος, απαντώντας στην ερώτηση αν θα εγκατέλειπε την τηλεόραση για την οικογένειά της, ανέφερε: «Αν μου έλεγε το παιδί μου να τα εγκαταλείψω ή αν ένας ειδικός μου έλεγε πως πρέπει να το κάνω για το καλό του, βεβαίως και θα το έκανα, χωρίς δεύτερη κουβέντα. Αντιθέτως, όμως, το παιδί μου θέλει να με βλέπει στην τηλεόραση. Χαίρεται να με βλέπει».

Τατιάνα Στεφανίδου: «Πέρασα 5 εφιαλτικά χρόνια όταν ήμουν…»

Η δημοσιογράφος Τατιάνα Στεφανίδου ξεχώρισε από τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση τόσο για την εργατικότητά της, όσο και για την αψεγάδιαστη εμφάνισή της. Παράλληλα, διαβάστε εδώ το παρασκήνιο της αρχής της σχέσης Τατιάνας Στεφανίδου και Νίκου Ευαγγελάτου.,

Μέσα στην πορεία των χρόνων, παραμένει γοητευτική με καλλίγραμμη σιλουέτα, ωστόσο και σαν έφηβη τραβούσε τα βλέμματα, καθώς ήταν ένα πολύ όμορφο κορίτσι.

Η ίδια, έχει δηλώσει πως έζησε πέντε χρόνια στο Αμβούργο της Γερμανίας και πήγε σε ελληνικό σχολείο. Για τα χρόνια αυτά της ζωής της, είχε μάλιστα αναφέρει σε τηλεοπτική εκπομπή, πως ήταν δύσκολα.

«Πέρασα πέντε εφιαλτικά χρόνια. Έπαθα νευρική ανορεξία, τελείωσα το ελληνικό λύκειο του Αμβούργου και ξύπναγα στις πέντε το χάραμα με χιόνια. Άλλαζα πέντε τρένα και μετά πήγαινα στην Όπερα του Αμβούργου. Ήμουν ένα δυστυχέστατο πλάσμα για πέντε χρόνια. Ξύλο έτρωγα κάθε μέρα. Ήμουν 55 κιλά και ήμουν χοντρή. Έφτασα τα 48, έπαθαν τα κόκκαλά μου προβλήματα. Ήταν όλο αυτό πολύ άγριο για μένα και με στιγμάτισε», είχε πει χαρακτηριστικά.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News