Βιντεοσκοπούσαν στα κρυφά ζευγάρια σε κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων στον Πειραιά

31 Μαΐου, 2017 4:47 ΠΜ
More videos

Λουκέτο σε κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων στον Πειραιά. Οι αστυνομικοί εισήλθαν σαν ζευγάρια ενώ καταλυτικός ήταν ο ρόλος αστυνομικού που κατάφερε να πείσει με τον ρόλο της ακόμα και τον ιδιοκτήτη του κλαμπ.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς τι είδαν τα μάτια των αστυνομικών σε κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων, στον Πειραιά επί της οδού Δερβενακίων στα Καμίνια.

Ύστερα από έφοδο αστυνομικών της Ασφάλειας Πειραιά και της Ασφάλειας Καμινίων τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κλαμπ, συνελήφθη ο 48χρονος ιδιοκτήτης, κατηγορούμενος για διευκόλυνση ακολασίας άλλων, καθώς και για παράβαση του Νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Επιπλέον συνελήφθησαν και τρεις εργαζόμενοι στον εν λόγω κατάστημα, για στέρηση πιστοποιητικού υγείας. Σε βάρος τους συντάχθηκαν επίσης Εκθέσεις Αρχής για στέρηση άδειας εργασίας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών σχετικά με τη λειτουργία του καταστήματος ως χώρου ερωτικών συναντήσεων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο εσωτερικό του, όπου διαπιστώθηκε ότι διέθετε 8 ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, τα οποία διαχωρίζονταν από τον υπόλοιπο χώρο και τα οποία ήταν άμεσα διαθέσιμα στους πελάτες του.

Επίσης, εξωτερικά και εσωτερικά του καταστήματος ήταν εγκατεστημένες κάμερες κλειστού κυκλώματος βιντεοσκόπησης. Περαιτέρω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.684 ευρώ, μία κάμερα ασφαλείας, δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μία μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, δύο συσκευές αποθήκευσης δεδομένων, 191 μάσκες κάλυψης προσώπου και 26 μανδύες…

Οι αστυνομικοί για να πετύχουν τον σκοπό τους δηλαδή να εισέλθουν στον χώρο που θύμιζε την κινηματογραφική ταινία του Κούμπρικ «Μάτια ερμητικά κλειστά» και να αποδείξουν τι συνέβαινε, προσποιήθηκαν τα ζευγάρια που αναζητούν πιπεράτες εμπειρίες και ανταλλαγές συντρόφων.

Καταλυτικός ήταν ο ρόλος ειδικά μίας αστυνομικού, ακαταμάχητης στο παρουσιαστικό της που τράβηξε αμέσως τα βλέμματα όλων και κατάφερε να πείσει με την ζωηράδα της για τον ρόλο της, ακόμα και τον ιδιοκτήτη του κλαμπ,

ώστε όχι μόνο να τους επιτρέψει να μπουν στον χώρο που υπήρχαν και αρκετοί εύποροι και εύπορες κυρίες, αλλά να της επιτρέψουν να μπει μέσα στα δωμάτια και να δει τα όργια με τα μάτια της…

Μόλις αυτό συνέβη και είδε με τα μάτια μέσα στα δωμάτια και στους διαδρόμους τι γινόταν και πόσα άτομα συνευρίσκονταν ερωτικά ταυτόχρονα, βγήκαν μάσκες και μανδύες και μπήκαν οι χειροπέδες…

Βεβαίως οι πελάτες που πλήρωναν αδρά για να ζήσουν την εμπειρία αυτή δεν έχουν καμία συνέπεια, ο ιδιοκτήτης όμως συνελήφθη για διευκόλυνση ακολασίας άλλων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

[n247]

Ακολουθήστε μας στο facebook: