Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΒιασμός 24χρονης - Θεσσαλονίκη: Η Γεωργία και η 17χρονη φίλη της στο...

Βιασμός 24χρονης – Θεσσαλονίκη: Η Γεωργία και η 17χρονη φίλη της στο καφέ, πριν τον εφιάλτη

Δυο κορίτσια χαμογελαστά και τίποτα δεν προμηνύει τα όσα ακολουθήσουν το ίδιο βράδυ. Είναι η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, η νεαρή γυναίκα που κατήγγειλε το βιασμό της σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και η 17χρονη φίλη που ήταν μαζί στο μοιραίο πάρτι.

Η Γεωργία Μπίκα και η φίλης πόζαραν χαμογελαστές και ανέβασαν τη φωτογραφία στα social media ενώ απολάμβαναν τον καφέ τους στην καφετέρια όπου εργάζεται ο ένας από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη, ο άνθρωπος που κάλεσε και πίεσε την 24χρονη να πάει στο πάρτι.

Είναι μεσημέρι της 31 Δεκεμβρίου του 2021. Οι δύο κοπέλες, ευδιάθετες, απολαμβάνουν τον καφέ τους στο κατάστημα που εργάζονταν ο 33χρονος μετρ που κάλεσε την 24χρονη στο πάρτι, στο πεντάστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου το ίδιο βράδυ, όπως κατήγγειλε, έπεσε θύμα βιασμού.

georgiabika fili1 844x1200 1

Χαρούμενες, η 24χρονη Γεωργία και η 17χρονη φίλη της ποζάρουν στο φακό, καθώς απ’ ό,τι φαίνεται η μέρα τους κυλάει ήρεμα και όμορφα, ενώ για το βράδυ έχουν αποφασίσει το που θα κάνουν ρεβεγιόν.

Οι δύο κοπέλες το μεσημέρι εκείνης της παραμονής Πρωτοχρονιάς όταν τράβηξαν και τη φωτογραφία που σας παρουσιάζει το newsit.gr, αποδέχτηκαν την πρόταση του μετρ του καταστήματος, Μ.Π. να βρεθούν στο πάρτι που έχει διοργανώσει για λογαριασμό πλούσιων φίλων του σε πολυτελές ξενοδοχείο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Οι δύο κοπέλες, μέχρι και την ώρα που έφυγαν από το μαγαζί συνεχώς χαμογελούσαν και σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορούσαν να φανταστούν πως θα εξελιχθούν οι πρώτες ώρες του 2022.

«Στις 31/12/2021 και περί ώρας 15:30 βρισκόμουν με τη φίλη μου τη Γεωργία στην καφετέρια Α……. στη Θεσσαλονίκη. Πήγα για λίγο στην τουαλέτα. Όταν γύρισα μου είπε η Γεωργία πως έχουμε μια πρόταση για το βράδυ για να πάμε σε ένα πάρτι που θα γινόταν στο ξενοδοχείο……. της Θεσσαλονίκης. Συζητώντας το με τη φίλη μου, αυτή φώναξε τον Μάνο ο οποίος απ’ ό,τι ξέρω έχει ποσοστά στην καφετέρια και τον ρώτησε πότε θα γίνει το πάρτι», ανέφερε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της στους αστυνομικούς η 17χρονη.

«Αυτός είπε μετά την αλλαγή. Μετά χωρίσαμε με τη Γεωργία και πήγαμε σπίτι για ξεκούραση και για να ετοιμαστούμε. Το βράδυ περί ώρας 20:30 είμασταν καλεσμένες σε ένα ρεβεγιόν στην Καρόλου Ντιλ. Μετά την αλλαγή του χρόνου και περί ώρας 02.00 της 1/1/2022 μεταβήκαμε στο ξενοδοχείο (αναφέρει το όνομα)», ανέφερε στην κατάθεση της η 17χρονη φίλη της Γεωργίας που κατήγγειλε το βιασμό της από γόνο πλούσιας οικογένειας.

Τα πιο σημαντικά