Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΒασίλης Μίχας: «Έχω κλnρονομήσει την εργατικότnτα των Αλβανών, τους θαuμάζω πάpα πολύ...

Βασίλης Μίχας: «Έχω κλnρονομήσει την εργατικότnτα των Αλβανών, τους θαuμάζω πάpα πολύ σαν λαό»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Night Out» ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Βασίλης Μίχας, ο οποίος μίλησε για την επαγγελματική ρου πορεία και την καταγωγή του στον Θεοχάρη Ιωάννιδη.

«Η μαμά μου είναι από την Αλβανία κι ο μπαμπάς μου Έλληνας. Έχω κληρονομήσει την εργατικότητα των Αλβανών και το θαυμάζω πάρα πολύ. Έχουν μια ταπεινότητα κι είναι ωραία κληρονομιά. Μιλώ τη γλώσσα» είπε ο Βασίλης Μίχας.

«Για την Ελλάδα την ελευθερία, την πνευματικότητα. Είναι ευλογημένο μέρος κι όσο διαβάζω και μαθαίνω, νιώθω όλο και πιο τυχερός γιατί έχω δει και βιώσει πολλά. Δεν είναι μόνο ο αθλητισμός. Παίζει ρόλο κι η περιοχή που μεγάλωσα και κάποια κουτάκια πρέπει να σπάνε» πρόσθεσε ο Βασίλης Μίχας.

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, απάντησε στα δημοσιεύματα που τον ήθελα να είναι ζευγάρι με την συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά “Έρωτας με διαφορά”, Φαίη Ξυλά.

«Με τη Φαίη Ξυλά τα δημοσιεύματα μας ήθελαν ζευγάρι. Υπήρχε χημεία μεταξύ μας αλλά όχι κάτι παραπάνω. Η χημεία έμεινε στο γυαλί και είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Τα δημοσιεύματα αυτά τα αντιμετωπίσαμε πολύ κουλ. Δεν έδωσα και πολύ σημασία. Τη δουλειά αυτή τη χάρηκα πάρα πολύ» είπε ο Βασίλης Μίχας.

Έπειτα, όταν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ρώτησε τον Βασίλη Μίχα αν θα σύναπτε σχέση με μία γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας, εκείνος απάντησε: «Τα τελευταία 1-2 χρόνια, υπάρχει μια τάση προς τις μεγαλύτερες ηλικίες».

Ακόμη, για το πως είναι τώρα η προσωπική του ζωή, ο Βασίλης Μίχας είπε: «Είμαι πολύ καλά. Νιώθω ότι είμαι και εγώ καλύτερος και μπορώ να το μοιράζομαι. Είναι η προσωπική μου ζωή και την κρατάω προσωπική, Δε θα πω τίποτα άλλο γι΄αυτό τον άνθρωπο».

Τα πιο σημαντικά