Τζόκοβιτς: Απορρίφθηκε η ένσταση του και θα πρέπει να αποχωρήσει από την Αυστραλία

16 Ιανουαρίου, 2022 11:56 ΠΜ
More videos

Στο κενό έπεσε τελικά η προσπάθεια του Νόβακ Τζόκοβιτς να ανατρέψει την αφαίρεσης της visa του και να αγωνιστεί στο Australian Open.

Μετά από μία μαραθώνια ακροαματική διαδικασία η οποία κράτησε για 5,5 ώρες οι τρεις δικαστές αποφάσισαν να απορρίψουν την ένσταση του Νόλε ο οποίος θα πρέπει να μπει στο πρώτο αεροπλάνο και να αποχωρήσει από την Αυστραλία.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας οι δυο από τους τρεις δικαστές ήταν ιδιαίτερα σκληροί προς την πλευρά του Νόβακ Τζόκοβιτς, ωστόσο τελικά η απόφαση που πάρθηκε ήταν ομόφωνη.

Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη απόφαση δεν είναι εφέσιμη αφού μετά από επιλογή του Σέρβου το δικαστήριο έγινε με τρεις και όχι έναν δικαστή ακριβώς για αυτό το λόγο. Η πλευρά του Νόλε ήθελε να παρθεί μία απόφαση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, μόνο που δεν ήταν αυτή που επιθυμούσε.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της εξέτασής του από την ειδική επιτροπή του υπουργείου μετανάστευσης ο Νόλε θα πρέπει να αναχωρήσει από την Αυστραλία με την πρώτη διαθέσιμη πτήση της εταιρίας που θα επιλέξει.

Μάλιστα, φαίνεται ότι ο Σέρβος σε πρώτη φάση δεν θα επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά θα μεταβεί στο Κατάρ.