Το ξύλινο ξενοδοχείο που βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού!

23 Μαρτίου, 2015 12:03 ΠΜ
More videos

Το τοπίο στις ελβετικές Άλπεις είναι έτσι ή αλλιώς ξεχωριστό. Και γίνεται ακόμη καλύτερο όταν ο επισκέπτης το απολαμβάνει από τον υπαίθριο χώρο ή τα μπαλκόνια του ξενοδοχείου «Äscher Cliff» που βρίσκεται σκαρφαλωμένο πάνω στα βράχια.

tilestwra.gr -  Aescher Hotel: Το ξενοδοχείο των βράχων!

Στην περιοχή Appenzellerland της Ελβετίας όλοι γνωρίζουν το περίφημο «ξενοδοχείο των βράχων» που δεσπόζει στο φυσικό τοπίο και ενσωματώνεται επιτυχημένα σε αυτό.

tilestwra.gr -  Aescher Hotel: Το ξενοδοχείο των βράχων!

Ένα ξύλινο σαλέ δημιουργήθηκε πάνω στα απότομα βράχια, προσφέροντας διαμονή πολλών αστέρων λόγω θέσης και -κυρίως- θέας. Αυτή, άλλωστε, είναι που το κάνει διάσημο τόσο εντός όσο και εκτός ελβετικών συνόρων.

tilestwra.gr -  Aescher Hotel: Το ξενοδοχείο των βράχων!

Αν και τα δωμάτια είναι λίγα και τις περισσότερες φορές κλεισμένα από πολύ καιρό πριν πέσουν τα πρώτα χιόνια, ωστόσο δεν λείπουν και όσοι το επισκέπτονται απλώς για να απολαύσουν τον καφέ τους θαυμάζοντας τη θέα που κόβει την ανάσα.

tilestwra.gr -  Aescher Hotel: Το ξενοδοχείο των βράχων!

Η ανάβαση δύσκολη και πολύωρη όμως το αποτέλεσμα ικανοποιεί πλήρως και τον πλέον απαιτητικό επισκέπτη, αφού οι εικόνες είναι το λιγότερο εκπληκτικές και η εμπειρία μοναδική.

tilestwra.gr -  Aescher Hotel: Το ξενοδοχείο των βράχων!tilestwra.gr -  Aescher Hotel: Το ξενοδοχείο των βράχων!tilestwra.gr -  Aescher Hotel: Το ξενοδοχείο των βράχων!tilestwra.gr -  Aescher Hotel: Το ξενοδοχείο των βράχων!tilestwra.gr -  Aescher Hotel: Το ξενοδοχείο των βράχων!tilestwra.gr -  Aescher Hotel: Το ξενοδοχείο των βράχων!

myswitzerland perierga Äscher Cliff