Το ξέσπασμα του Χατζηπαναγιώτη για τους αντιεμβολιαστές -Καρφώνει τη Μαρία Σολωμού

30 Δεκεμβρίου, 20208:56 ΠΜ
More videos

Θέση απέναντι από τους αρνητές του εμβολίου και τους συνωμοσιολόγους παίρνει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Ο ηθοποιός, μέσα από ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, υπογραμμίζει τη σπουδαιότητα του εμβολίου και επικρίνει διάσημους και μη που εκφράζουν απόψεις κατά του εμβολίου. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, μάλιστα, αφήνει αιχμές για τη Μαρία Σολωμού, η οποία πρόσφατα δήλωσε ότι ότι «θα μπει ασπίδα προστασίας για να μην κάνει το παιδί της το εμβόλιο».

«Ευτυχώς, μπαίνω όλο και πιο λίγο στα social… και λέω ευτυχώς γιατί μάλλον εκνευρίζομαι πολύ από αυτή την ανεξέλεγκτη “άποψη” που έχει κι η κουτσή Μαρία… όταν βλέπω δε και ανθρώπους γνωστούς , “διάσημους” ηθοποιούς πχ που από τη δημοφιλία τους έχουν δύναμη και πολλές φορές, δυστυχώς, διαμορφώνουν κλίμα, να εκφράζουν απόψεις για το εμβόλιο του τύπου “είναι πολύ περίεργη με τα εμβόλια γενικά εγώ”, μου σηκώνεται η τρίχα… χαλιέμαι πολύ!

Μια απλή περιήγηση στο ίντερνετ για την ιστορία των εμβολίων θα μπορούσε να σου πει ότι από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ιατρικής είναι τα εμβόλια, που σώσανε την ανθρωπότητα από μάστιγες, αρρώστιες που αποδεκάτιζαν ανθρώπους: ευλογιά, πανώλη, φυματίωση, κίτρινος πυρετός, ερυθρά, ιλαρά, διφθερίτιδα, πολιομυελίτιδα κ.λπ.

Άκουσα και το άλλο! “Αν πρέπει να γίνει εμβολιασμός σε παιδιά, εγώ θα μπω μπροστά, ανθρώπινη ασπίδα” για να γλυτώσει το παιδί της από τον εμβολιασμό, λέμε! Δεν πειράζει… ένα περισσότερο εμβόλιο για τα παιδιά της Αφρικής που παλεύουν για την επιβίωσή τους. Τι να πω; Έχω μείνει άφωνος!».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News