Το τελευταίο χειροκρότημα στη Τζέσυ Παπουτσή έδωσαν στην κηδεία της συγγενείς, φίλοι και καλλιτέχνες

3 Ιουλίου, 2018 4:34 ΜΜ
More videos

Πλήθος κόσμου στην κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού

Το τελευταίο αντίο στην Τζέσυ Παπουτσή λένε αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι, έπειτα από τον θάνατο της πολυαγαπημένης ηθοποιού το απόγευμα της Κυριακής. Η Τζέσυ Παπουτσή «έσβησε» στα 68 της χρόνια, στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», έχοντας δώσει επί 62 ημέρες «μάχη» για τη ζωή της νοσηλευόμενη, μετά τη διάγνωση για όγκο στο κεφάλι.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι βρέθηκαν στις 15:15 στο Γ’ νεκροταφείο στη Νίκαια για το «τελευταίο χειροκρότημα».  Η οικογένεια της ηθοποιού έχει απευθύνει έκκληση, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στο «Σπίτι του Ηθοποιού», έναν οργανισμό τον οποίο υποστήριζε ως το τέλος, η Τζέσυ Παπουτσή.

Η οικογένεια της ηθοποιού συντετριμμένη από την απώλεια, τη συνοδεύει στην τελευταία της κατοικία.  Μαζί στην κηδεία της αγαπημένης τους Τζέσυς ο σύζυγός της Γιάννης Μάνιος και ο πρώτος της σύζυγος και πατέρας του γιου της, Θάνος Καληώρας.

IMG_3649

IMG_3651

Με δάκρυα στα μάτια ο σύζυγός της Γιάννης Μανιός

ki2

Μαρία Κανελλοπούλου

ki3

Άννα Κουρή

ki7

Ελένη Φιλίνη

ki9

Άγγελος Αντωνόπουλος

ki8

Μιμή Ντενίση, Τάσος Χαλκιάς

IMG_3650

ki6

Ζαχαρίας Ρόχας

ki4

ki5

Ζαχαρίας Ρόχας, Μιχάλης Μητρούσης, Σπύρος Μπιμπίλας

kt1

Σοφία Βόσσου

ki10_2

ki11_2

Δημήτρης Τζουμάκης

ki12_2

Τάσος Χαλκιάς, Μιχάλης Μητρούσης

ki13_2

Παύλος Κοντογιαννίδης

Η Τζέσυ Παπουτσή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Για 20 και παραπάνω χρόνια δούλεψε στο Εθνικό Θέατρο ενώ τα χρόνια της στη θεατρική σκηνή ξεπερνούν τα 37. Ήταν παντρεμένη από τον Ιούνιο του 2008 με το συνάδελφό της και στιχουργό Γιάννη Μάνιο με τον οποίο γνωρίζονταν από το 1995.

Η Τζέσυ Παπουτσή είχε παντρευτεί με τον Θάνο Καληώρα και απέκτησαν ένα γιο, 36 ετών σήμερα, τον Γιώργο Καληώρα. Οι ρόλοι της στα σίριαλ και τις κινηματογραφικές παραγωγές «Safe sex», «Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ», «7 θανάσιμες πεθερές», «Πάτερ ημών», «Οι μικρομεσαίοι», «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη», ήταν από τους πιο δημοφιλείς.

Το ταλέντο της στην κωμωδία και οι πληθωρικοί χαρακτήρες που υποδυόταν την έκαναν αγαπητή στο κοινό και μια από τις πρώτες επιλογές για guest σε πολλά σίριαλ. Την πρώτη φορά που μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε είχε πει: «Είχα ένα μηνιγγίωμα στο κεφάλι, έξι εκατοστά. Έπιασα ένα εξόγκωμα στο κεφάλι μου και λέω “θα είναι από περούκα”… Πήγα έκανα εξετάσεις και μου λέει ο γιατρός “αποκλείεται να είναι δικές σου!», γιατί δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Ο γιατρός μου είπε να πάω στο Νιούκαστλ στην Αγγλία».

Η Τζέσυ Παπουτσή εξήγησε τότε για ποιο λόγο δεν έμαθε κανένας για το πρόβλημά της: «Δεν μαθεύτηκε, γιατί δεν ήθελα εγώ. Συνέβη πριν δύο–τρία χρόνια. Τώρα το λέω γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη ιατρική. Πήγα έξω και δεν το ήξερε κανείς, μόνο η μάνα μου και η οικογένειά μου. Δεν ήθελα ο κόσμος να αναστατωθεί. Για δεκατέσσερις ημέρες έκανα τις εγχειρήσεις και γύρισα. Όπως πήγα, έτσι ήρθα».