Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
βίντεοΤο πιο εύκολο κόλπο για ζυγωματικά που θα ζήλευαν όλοι!

Το πιο εύκολο κόλπο για ζυγωματικά που θα ζήλευαν όλοι!

Η χάραξη του περιγράμματος είναι το αγαπημένο κομμάτι των μακιγιέρ αλλά και των ανθρώπων που λατρεύουν το μακιγιάζ. Όταν δείτε προσεκτικά το παρακάτω βίντεο θα καταλάβετε τον λόγο.

Η διαδικασία είναι λίγο χρονοβόρα αλλά το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο. Η βασική ιδέα του χαράγματος είναι η εξής: Χρησιμοποιείστε 3  πινελάκια διαφορετικού μεγέθους. Ένα μεγάλο και δύο μικρότερα. Απλώστε τις αποχρώσεις που θέλετε και απλά αναμείξτε τες προσεκτικά.

Ξεκινήστε βάζοντας την πιο σκούρα σκιά στα μάγουλά σας. Τραβήξτε μια γραμμή από πάνω προς τα κάτω ανάλογα με το πόσο έντονα θέλετε να φαίνεται. Επιλέξτε την πιο φωτεινή για βασικά σημεία όπως στην αρχή του μετώπου, πάνω από τα χείλη, το τελείωμα του προσώπου σας και κάτω από τα μάτια ακριβώς στην κορυφή του μάγουλού σας. Πάρτε ένα χρώμα που να ταιριάζει με το δέρμα σας και καλύψτε τα μέρη που αφήσατε άβαφα με απαλές κινήσεις σαν να κάνετε εν μέρει το περίγραμμά τους.  Αφού χρησιμοποιήσετε ακόμη μια σκούρα απόχρωση για τα σημεία γύρω από το πρόσωπό, τα μάτια και κάτω από το πιγούνι, πάρτε το πιο μαλακό και μικρό πινέλο σας, ψεκάστε το με σπρέι που βοηθά το make-up να διατηρηθεί περισσότερο και ξεκινήστε να απλώνετε στο πρόσωπό σας τις πιο σκούρες αποχρώσεις. Τέλος χρησιμοποιήστε το μεγαλύτερο πινέλο για να απλώσετε τα πιο φωτεινά χρώματα και έπειτα αναμείξτε τα με τα πιο σκούρα.

Μετά από αυτό μπορείτε να βάλετε μάσκαρα, σκιά και ρουζ χωρίς κανένα πρόβλημα. Το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει.

Τα πιο σημαντικά