Το μυστικό μιας γιαγιάς για έναν ευτυχισμένο γάμο.

22 Μαρτίου, 2016 5:03 ΜΜ
More videos

Κάποτε υπήρχε ένας ηλικιωμένος άντρας και η σύζυγός του, οι οποίοι έζησαν μια μεγάλη και ευτυχισμένη ζωή μαζί. Μοιράζονταν ο ένας με τον άλλον όλα τα μυστικά και τις εμπειρίες τους, αλλά υπήρχε ένα πράγμα που η γυναίκα ζήτησε από τον άντρα της να μην κάνει ποτέ: να μην ανοίξει ποτέ ένα παλιό κουτί παπουτσιών που είχε βάλει στο πάνω ράφι της ντουλάπας.

Ο άντρας δεν ρώτησε ποτέ να μάθει για το περιεχόμενο του κουτιού. Φανταζόταν, ότι επρόκειτο περί κάτι πολύ προσωπικού και γυναικείας φύσης.

Μια μέρα η γυναίκα του αρρώστησε. Σύντομα, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και η γυναίκα ζήτησε από τον άντρα της να της φέρει το παλιό κουτί παπουτσιών στο νοσοκομείο, καθώς όπως του είπε ήρθε η ώρα να του αποκαλύψει το περιεχόμενο του κουτιού.

Ο ηλικιωμένος άντρας πήγε στο σπίτι, βρήκε το κουτί και το άνοιξε. Μέσα είδε δυο πλεκτές κούκλες και ένα μεγάλο πακέτο με χρήματα. Συνολικά, υπήρχαν 95.000 δολάρια!

“Μα, γιατί; Πως;”, έλεγε και ξαναέλεγε, καθώς προσπαθούσε να ηρεμήσει και να ξεπεράσει το σοκ από το μεγάλο χρηματικό ποσό που βρήκε.

“Πριν παντρευτούμε”, είπε η ηλικιωμένη γυναίκα στον σοκαρισμένο σύζυγό της “η γιαγιά μου είπε το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο. Υπάρχει μόνο ένας κανόνας: μην διαφωνείς ποτέ με τον σύντροφό σου. Επίσης, μου είπε ότι κάθε φορά που είμαι εκνευρισμένη μαζί σου να κάθομαι και να πλέκω μια κούκλα.”

Ο ηλικιωμένος άντρας ένιωσε πολύ συγκινημένος, όταν άκουσε αυτά τα λόγια, αφού υπήρχαν μόνο 2 κούκλες μέσα στο κουτί. Κατά την διάρκεια των 50 χρόνων κοινής ζωής είχε εκνευρίσει την γυναίκα του μόνο 2 φορές. Πήρε μια αγκαλιά την γυναίκα του και της έδωσε ένα φιλί.

“Και όλα αυτά τα χρήματα από που προήλθαν”, αναρωτήθηκε.

“Ααα αυτά τα χρήματα τα κέρδισα από τις κούκλες που πούλαγα”, είπε η γυναίκα με χαμόγελο.

Billy Graham

Ακολουθήστε μας στο facebook: