Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
διάφοραTo απίστευτο πολυτελείς διαμέρισμα Σαουδάραβα που μοιάζει να επιπλέει!

To απίστευτο πολυτελείς διαμέρισμα Σαουδάραβα που μοιάζει να επιπλέει!

Οι καιροί είναι δύσκολοι και για τους πρίγκιπες καθώς Σαουδάραβας πρίγκιπας αναγκάζεται να βάλει πωλητήριο στο πολυτελές διαμέρισμά του στο κέντρο της Νέας Υόρκης.

Το πολυτελές διαμέρισμα του Ναγιάφ μπιν Σουλτάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ έχει εμβαδόν 1000 τετραγωνικών μέτρων και εκτείνεται σε τρεις ορόφους καθώς δημιουργήθηκε από την συγχώνευση έξι διαμερισμάτων.

Εχει τρία κεντρικά σαλόνια σε κάθε όροφο και τέσσερις κρεβατοκάμαρες, με την κεντρική να έχει και το δικό της προσωπικό σαλόνι. Ωστόσο, ο Σαουδάραβας πρίγκιπας πρέπει να ήταν μανιακός με την ασφάλεια του καθώς σε κάθε όροφο υπάρχει και ένα αλεξίσφαιρο δωμάτιο πανικού, στο οποίο μπορεί να καταφύγει σε περίπτωση κινδύνου.

prince1 3prince3 3prince15prince17prince6 2prince7 2prince10prince8

Εκτός από την ασφάλεια , ο πρίγκιπας αγαπούσε και τις ανέσεις. Στους τρεις ορόφους, ο νέος ιδιοκτήτης θα μπορεί να απολαύσει ένα ποτό στο μπαρ, να κάνει γυμναστική, να παίξει μπιλιάρδο, να χαλαρώσει στο τζακούζι και το σπα  ή τέλος να απολαύσει την περιποίηση στο ιδιωτικό κομμωτήριο, που διαθέτει το διαμέρισμα.

Το υπερπολυτελές διαμέρισμα, με την θέα στον ποταμό Χάντσον, διατίθεται στην τιμή των 49 εκατομμυρίων ευρώ και περιμένει τον επόμενο πάμπλουτο ιδιοκτήτη του.

prince11prince12prince 16prince 13prince9 0

 VIA DAILYMAIL

Τα πιο σημαντικά