Της βγήκε το Πάσχα ξινό: Άστραψε και βρόντηξε η Καίτη Γαρμπή για το κράξιμο που έφαγε στα social media και τις ευχές της

18 Απριλίου, 20234:49 ΜΜ

Η  Καίτη Γαρμπή όπως και πλήθος κόσμου επέλεξε το διαδίκτυο για να ευχηθεί καλό Πάσχα στους φίλους της, όμως ήταν μια κίνηση που παρεξηγήθηκε.

Καίτη Γαρμπή: Τι συνέβη

Έτσι προχώρησε με μία ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο facebook και στο Instagram, Στην ανάρτησή της υπήρξε και η λέξη «Δικαιοσύνη» θεωρώντας κάποιοι ότι ήταν πολιτική τοποθέτηση μιας και την φράση «Δικαιοσύνη Παντού» την χρησιμοποιεί και ο ΣΥΡΙΖΑ αρκετά. Και αυτόν τον συσχετισμό τον κοινοποίησαν μέσω tweets αλλά και άρθρων ενώ παραποίησαν και την ανάρτησή της αναφέροντας ότι η Καίτη Γαρμπή χρησιμοποίησε την φράση «Δικαιοσύνη Παντού»

Καίτη Γαρμπή: Δεν γνώριζα!

Αυτή η εικασία λοιπόν και διάφορα άρθρα και σχόλια τα οποία θεώρησαν ότι η ανάρτησή της ήταν πολιτικού χαρακτήρα και περιεχομένου ενόχλησαν την Καίτη Γαρμπή και προχώρησε με μια νέα ανάρτηση-τοποθέτηση.

Η αρχική ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή με τις ευχές της και την λέξη «Δικαιοσύνη»

Μέσα από νέα ανάρτησή της, τονίζει: «Ευχήθηκα με αφορμή το Πάσχα και κάποιοι θεώρησαν πώς έπρεπε αυτό να γίνει άρθρο με συγκεκριμένη ατζέντα. Καταλαβαίνω, έρχονται εκλογές! Αλλά δεν είναι λογικό να μην μπορώ να πω κάτι χωρίς να χρωματιστεί ή να είμαι υποχρεωμένη να γνωρίζω τα συνθήματα της κάθε παράταξης».

Καίτη Γαρμπή: Η ανάρτηση

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News