Την κορόιδευαν στo Facebook για τα κιλά του αγοριού της! Η απάντησή της όμως τους έβαλε στην θέση τους…

10 Ιουλίου, 20151:37 ΜΜ

Όταν η Ashley γνώρισε τον Christopher ήξερε ότι ήταν γι” αυτή ο ιδανικόςάντρας και 2μιση χρόνια αργότερα εξακολουθούν να είναι πολύ ευτυχισμένοι, με την Ashley να θεωρεί τον εαυτό της «την πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου«.

Δε φανταζόταν ποτέ ότι θα πρέπει να δώσει λογαριασμό και να υπερασπιστεί τη σχέση της, όταν αποφάσισε να ανεβάσει μια φωτογραφία τους στο Facebook…

via Facebook / Ashley Stevens

Οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από απλό ζευγάρι. Είναι οι καλύτεροι φίλοι, μοιράζονται την ίδια αίσθηση του χιούμορ και τους αρέσουν οι φάρσες.

Στο γάμο της ξαδέρφης της ήταν η Ashley αυτή που έπιασε την ανθοδέσμη και αποφάσισαν να το διασκεδάσουν τραβώντας μια φωτογραφία με την ίδια να κρατάει την ανθοδέσμη και τον πατέρα της να κοιτάει βλοσυρά τον Christopher (για πλάκα)!

via Facebook / Christopher Glenn Reed

Ένας φίλος τους αναδημοσίευσε την αξιολάτρευτη φωτογραφία στο reddit και τότε έγινε viral… Όχι όμως με την καλή έννοια γιατί ως γνωστόν από πικρόχολους το διαδίκτυο δεν έχει έλλειψη…

via reddit/u/Amida0616

Ευτυχώς για την Ashley όμως, ξέρει ποια είναι και τι νιώθει για τον Christopher και δε θα άφηνε κανέναν να την πικράνει.

via Facebook / Ashley Stevens

Η απάντησή της:

Αν είδατε τα σχόλια στη φωτογραφία μας, θα παρατηρήσατε ότι υπάρχουν και πολλά που είναι – το λιγότερο – αγενή και ρηχά. Θα σας συνιστούσα να μη τους δώσετε σημασία. Με εκπλήσσει όμως η προθυμία κάποιων να κρίνουν χωρίς να με γνωρίζουν καν.

Είμαι όμως η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου. Μπορεί να μην έχει πέτρινους κοιλιακούς όπως μας μαθαίνουν να ψάχνουμε σε έναν άντρα, αλλά πραγματικά τι σημασία έχει όταν έχεις βρει τον κατάλληλο άνθρωπο για να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου μαζί του;

Είναι καλοσυνάτος και υπομονετικός, μου δείχνει συνεχώς πόσο με αγαπάει μέσα από απλά, καθημερινά πράγματα και είναι ο καλύτερός μου φίλος. Τον αγαπάω γι” αυτό που είναι και το ίδιο και αυτός.

via Twitter / @ash157stev

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News