Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΤην έβαλαν να ζuγιστεί δnμóσια: Αμnχανία για τη Σίσσυ Χρηστίδου μπρoστά στα...

Την έβαλαν να ζuγιστεί δnμóσια: Αμnχανία για τη Σίσσυ Χρηστίδου μπρoστά στα παıδιά της, η «παγωμένn» αντiδραση

Στην σημερινή εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”, η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε μια αστεία εμπειρία που είχε ζήσει κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής της με τα παιδιά της σε ένα πάρκο με νεροτσουλήθρες.

Σχολάζοντας κατά τη διάρκεια της εκπομπής το γεγονός ότι σε μια περίπτωση στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα ζευγάρι απαγορεύτηκε η είσοδος σε ένα τρενάκι στο λούνα παρκ λόγω του υπερβολικού βάρους τους, και αποκάλυψε τη δική της παρόμοια αλλά κωμική εμπειρία!

Σίσσυ Χρηστίδου: Την έβαλαν να ζυγιστεί δημόσια

«Δεν με έχουν ζυγίσει εμένα σε νεροτσουλήθρα; Βεβαίως! Σε νεροτσουλήθρα από αυτές που δεν ανεβαίνω, φοβάμαι πάρα πολύ, τις οικογενειακές.

Εκεί το βάρος είναι Plus, δεν πρέπει να είναι ελαφριά, γιατί εκεί μπαίνεις με παιδιά, οπότε πρέπει να καλύψεις το βάρος για να μη φύγεις στον αέρα», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Μου λέει “περάστε”, λέω “θα ανεβώ εγώ να ζυγιστώ; Δεν νομίζω…”. Μου λέει “μην ανησυχείτε, δεν μας δείχνει κιλά”. Είναι αληθινή ιστορία. Ανεβαίνει ένας ένας και όταν είναι αρκετό το βάρος γίνεται πράσινο. Πρασίνισε, καθάρισα! Εκεί μπαίνουν έξι άτομα κι εγώ ήμουν με παιδιά, ήμουν η πιο βαριά. Τα παιδιά μου και δυο φίλοι τους θα ανέβαιναν, εγώ όχι, αλλά έρχεται ο Φίλιππος και μου λέει “μαμά χρειαζόμαστε πολλά κιλά για να γεμίσει…”. Αυτή είναι η αλήθεια».

Δείτε όλα όσα δήλωσε η παρουσιάστρια για την εμπειρία της:

Τα πιο σημαντικά