Θρίλερ στον Άγιο Παντελεήμονα: Βρέθηκε βαλίτσα με πτώμα γυναίκας
Περαστικός παρατήρησε ότι προεξείχαν ανθρώπινα από την βαλίτσα δάχτυλα και κάλεσε την Αστυνομία.

Σορός γυναίκας εντοπίστηκε απόψε μέσα σε βαλίτσα σε πεζοδρόμιο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τη βαλίτσα εντόπισε αλλοδαπός που αντιλήφθηκε έντονη δυσοσμία και ειδοποίησε τις Αρχές. Λόγω της κατάστασης της σορού, αρχικά οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ανήκε σε άντρα.
Τα νεότερα στοιχεία αναφέρουν ότι πρόκειται για γυναίκα, πιθανώς αφρικανικής καταγωγής.

Αστυνομικοί έφτασαν στη συμβολή των οδών Αλκαμένους και Χαρίσσης και κατά τον έλεγχο της βαλίτσας, διαπίστωσαν ότι στο εσωτερικό της υπήρχε ανθρώπινη σορός.
Δείτε τι δήλωσε πολίτης που έτυχε να περνάει από το σημείο τη στιγμή που εντοπίστηκε η βαλίτσα:
Στο σημείο έχει μεταβεί ιατροδικαστής, προκειμένου να εξετάσει τη σορό και να συγκεντρώσει στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου.
Δείτε βίντεο από το σημείo:
Η υπόθεση παραμένει ένα μεγάλο μυστήριο για τις Αρχές, καθώς τα ερωτήματα γύρω από την ταυτότητα της γυναίκας και τις συνθήκες του θανάτου της είναι πολλά και αναπάντητα.
Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των ερευνών αναμένεται να διαδραματίσουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ ιδιαίτερη σημασία ενδέχεται να έχουν και τυχόν καταγραφές από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν πώς και πότε μεταφέρθηκε η βαλίτσα στο συγκεκριμένο σημείο.
Προς το παρόν, οι Αρχές καλούνται να συνθέσουν τα κομμάτια μιας σκοτεινής υπόθεσης, με βασικό ζητούμενο να εξακριβωθεί εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και να αποκαλυφθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η γυναίκα.
