Τρίτη, 28 Μαΐου 2024
διάφοραΘρήνος στις Σέρρες για τον χαμό του 35χρονου Χρήστου Νάτση

Θρήνος στις Σέρρες για τον χαμό του 35χρονου Χρήστου Νάτση

Θρήνος στις Σέρρες για τον χαμό Χρήστου Νάτση που έφυγε από την ζωή στα 35 του χρόνια- Όταν φεύγει από την ζωή ένα παιδί μόλις 35 ετών δεν υπάρχουν πολλά λόγια παρηγοριάς

Το Δ.Σ του Ηρακλή Αμμουδιάς θέλει να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Νάτση για τον αδόκητο χαμό του γιου του Χρήστου μόλις 35 ετών.

Ο Γιώργος είναι ο διαχειριστής και ο άνθρωπος που έφτιαξε πριν 13 χρόνια την επίσημη σελίδα του Ηρακλή Αμμουδιάς στο Facebook και τα τελευταία χρόνια κάλυπτε όλες τις μεγάλες στιγμές του Ηρακλή με τον φωτογραφικό του φακό.

Ο Χρήστος αστυνομικός στο επάγγελμα υπηρετούσε στο τμήμα συνοριακής φύλαξης Παρανεστίου Δράμας, ένα εξαιρετικό παιδί, ένα παιδί διαμάντι, ένας εξαίρετος αστυνομικός που πρόσφατα μαζί με μια παρέα φίλων ίδρυσαν την νεοσύστατη ποδοσφαιρική ομάδα Πήγασος Δράμας και είχε το αξίωμα του προέδρου.
Καλό ταξίδι Χρηστάρα

Όταν φεύγει από την ζωή ένα παιδί μόλις 35 ετών δεν υπάρχουν πολλά λόγια παρηγοριάς, φίλε Γιώργο συγχωριανέ, αιώνια του η μνήμη στο παλικάρι σου, καλό παράδεισο, κουράγιο σ’ εσένα την σύζυγό σου και την κόρη σας.

iraklis ammoydias

Τα πιο σημαντικά