Θρήνος στην Καβάλα: «Έφυγε» νικημένη από τον καρκίνο η Μυρτώ – Είχε περάσει πρώτη στη Νομική το 2019

29 Ιουνίου, 2021 9:45 ΜΜ
More videos

Μετά από μια δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, η αριστούχος μαθήτρια και φοιτήτρια από την Καβάλα δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

Δεν πρόλαβε να κάνει πραγματικότητα όλα τα όνειρά της η νεαρή Μυρτώ Φουρουντζόγλου από την Καβάλα, καθώς άφησε την τελευταία της πνοή νικημένη από την επάρατη νόσο.

Η φοιτήτρια που είχε περάσει πρώτη στην Ιατρική το 2019 εκτός από αριστούχος μαθήτρια και φοιτήτρια είχε διακριθεί για τις επιδόσεις της και στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας.

Η «πρώτη των πρώτων» για την οποία ο τόπος της ήταν περήφανος και καμάρωνε, διαγνώστηκε με με καρκίνο στον εγκέφαλο και παρότι πάλεψε γενναία για δύο ολόκληρα χρόνια, τελικά δεν κατάφερε να νικήσει.

Ο πρόεδρος του ΔΩΚ Κοσμάς Χαρπαντίδης αποχαιρετά την Μυρτώ και συλλυπητήρια ανακοίνωση: «Το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους γονείς και την οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας Μυρτώς Φουρουντζόγλου, η οποία υπήρξε μια από τις πιο διακεκριμένες μαθήτριες του ΔΩΚ και διακρίθηκε για την αγάπη της για την μουσική και για το ήθος της».