Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΘρίλερ στην Πάτρα - Ο Μάνος ξεφτιλίζει την Ρούλα. Την αναγνώρισε πίσω...

Θρίλερ στην Πάτρα – Ο Μάνος ξεφτιλίζει την Ρούλα. Την αναγνώρισε πίσω απο τα μαϊμού τηλεφωνήματα

Τη φωνή της Ρούλας Πισπιρίγκου αναγνωρίζει η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη πίσω από ανώνυμα τηλεφωνήματα που τον έβαζαν στο «κάδρο» των υπόπτων. Σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά του 30χρονου πατέρα δηλώνει με βεβαιότητα πως η φωνή ανήκει στην 33χρονη κατηγορούμενη.

  • Είχαν προηγηθεί δύο τηλεφωνήματα σε τηλεοπτικές εκπομπές, ένας στς 15 και ένα στις 25 Μαρτίου, στα οποία μια «μυστηριώδης» γυναίκα με αλλοιωμένη φωνή λέει χαρακτηριστικά ότι επιρρίπτει την ευθύνη για τη δολοφονία των τριών παιδιών στον Μάνο Δασκαλάκη. «Γιατί αυτός ξέρει τι απέγιναν τα παιδιά του», «Σώστε τη ψυχή των παιδιών αυτών» φέρεται να έλεγε η γυναίκα στο τηλέφωνο.

Οι αστυνομικές Αρχές δηλώνουν πως μπορεί να επιβεβαιωθεί αυτό μέσω έρευνας στα αστυνομικά εργαστήρια παρά την αλλοίωση της φωνής.

Σημειώνεται πως εκείνη την περίοδο, ο Δασκαλάκης υπερασπιζόταν τη Πισπιρίγκου, ωστόσο φέρεται να είχε πει σε οικείους του πως μπορεί να το κάνει σε ορισμένα σημεία αναφορικά με την Τζωρτζίνα και όχι στο σύνολο της υπόθεσης, καθώς ο ίδιος ήταν απών σε πολλές στιγμές.

Τα πιο σημαντικά