Θρίλερ στην Πάτρα – «Η Ρούλα έλεγε ότι ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της»

13 Απριλίου, 2022 8:40 ΜΜ
More videos

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυριζόταν πως ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της, ωστόσο, φαίνεται πως αυτό δεν ίσχυε. Σήμερα στο «Πρωινό», αναφέρθηκαν στα όσα έλεγε σε πολύ κόσμο η Ρούλα, σχετικά με την εγκυμοσύνη της και τις αντιφάσεις στις οποίες έπεφτε συνεχώς.

«Ακούσαμε πριν από λίγο ότι έριξε το παιδί με άμβλωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη γυναικολόγο μίλησε για αποβολή. Και σύμφωνα με ρεπορτάζ που κάναμε στο νοσοκομείο του Ρίου, εκεί είπε ότι έριξε το παιδί με χάπια. Όταν έφυγε από το Καραμανδάνειο και πήγε στο Ρίο είπε ότι ήταν 2,5 μηνών έγκυος και το συζητούσε παντού, στις νοσηλεύτριες, στον κόσμο εκεί, στους γιατρούς…», είπε αρχικά η Κέλλυ Χεινοπώρου.

Η Κέλλυ Χεινοπώρου είπε επίσης:

«Το ότι το συζητούσε με τον κύριο Ηλιάδη δεν το έκανε τυχαία, ο Ηλιάδης από τότε την υποψιαζόταν, οπότε ήθελε να τονώσει αυτό το σενάριο το γονιδιακό. Στο Ρίο την έβλεπαν να καπνίζει στις σκάλες μανιωδώς».

Η Κέλλυ Χεινοπώρου ανέφερε στη συνέχεια: «Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής μας, η Ρούλα δεν πήγε ποτέ σε γυναικολόγο. Έκανε μόνο ένα τηλεφώνημα στη γυναικολόγο της που της ξεγέννησε τα τρία άτυχα παιδιά, η οποία το άκουσε απλώς στο τηλέφωνο. Εκεί μέτρησε ότι είναι περίπου 4-5 εβδομάδων και 4 μέρες μετά, όπως μπορούμε να γνωρίζουμε, η Ρούλα Πισπιρίγκου πήρε τη γυναικολόγο τηλέφωνο και της είπε ότι απέβαλε, ότι βρήκε αίμα και απέβαλε».