Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Ξεσπά η μητέρα του 43χρονου πέθανε στην καρέκλα νοσοκομείου - «Το...

Θεσσαλονίκη: Ξεσπά η μητέρα του 43χρονου πέθανε στην καρέκλα νοσοκομείου – «Το έφαγαν το παιδί μου!»

Η μητέρα και ο αδερφός του 43χρονου άνδρα που «έσβησε» σε μία καρέκλα στα επείγοντα του νοσοκομείου Παπανικολάου, λίγες ώρες μετά το εξιτήριο που του έδωσαν οι γιατροί ξεσπούν για τον άδικο χαμό του.

«Ήταν ένα υγιέστατο παιδί, είχε γενέθλια την 1η Ιουνίου. Τίποτε δεν είχε, ήταν ένα γερό παλικάρι και τον έφεραν πεθαμένο. Ούτε ένα ποτήρι νερό δεν έδωσαν στο παιδί μου», είπε με λυγμούς η μητέρα του 43χρονου.

O αδερφός του άτυχου άνδρα κατήγγειλε ότι στη σορό του 43χρονου δεν υπήρχε καν σημάδι ένεσης, που να μαρτυρά ότι οι γιατροί του νοσοκομείου πήραν αίμα για να του κάνουν εξετάσεις.

«Δεν του έκαναν καν αιματολογικές. Εξετάστηκε στις 11:45 και ο χειρούργος του ζήτησε να αποχωρήσει στις 12:15. Ο αδερφός μου διαμαρτυρόταν στον γιατρό ότι πονάει και ότι δεν αισθάνεται καλά και εκείνος του είπε ότι είναι μια χαρά και να φύγει. Τελικά ο αδερφός μου ξεψύχησε εκεί περιμένοντας», είπε ο αδερφός του 43χρονου μιλώντας στον Alpha.

Θεσσαλονίκη: Άφησε την τελευταία του πνοή περιμένοντας…

Η τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου την 1η Απριλίου. Ο 43χρονος κάλεσε μόνος του το  ΕΚΑΒ, καθώς πονούσε το πόδι του και μεταφέρθηκε στα επείγοντα.

Ο χειρουργός που τον εξέτασε απεφάνθη πως δεν έχει τίποτε. Δεν του έγινε η παραμικρή εξέταση και του είπε να φύγει, όπως καταγγέλει η οικογένεια του 43χρονου. Ο άνδρας, όμως, επέμενε γιατί πονούσε. Οι άνδρες της ασφάλειας του νοσοκομείου προσπάθησαν να τον διώξουν, αυτός, όμως, παρέμεινε στο σαλονάκι των εξωτερικών ιατρείων, όπου και κατέληξε τα ξημερώματα καθισμένος σε μια καρέκλα.

Το πιο τραγικό είναι πως κανείς από το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό! Στην αλλαγή βάρδιας, μετά από 11 ώρες, κατάλαβαν πως ο άνθρωπος είχε πεθάνει.

Η οικογένεια του θανόντος έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Τα πιο σημαντικά