Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
αληθινά περιστατικάΦρίκη: Άνδρας κακοποıούσε σeξουαλικά τις κότες του στο υπόγειο του σπιτιού του

Φρίκη: Άνδρας κακοποıούσε σeξουαλικά τις κότες του στο υπόγειο του σπιτιού του

Μία γυναίκα βιντεοσκοπούσε τον σύζυγό της να κάνει σeξ με τις κότες τους στο υπόγειο του σπιτιού της όπως άκουσαν σοκαρισμένοι οι παρευρισκόμενοι στη δικαστική αίθουσα στο Μπράντφορντ της Μ. Βρετανίας.

Η νοσηλεύτρια αποθήκευε τα φρικιαστικά αυτά βίντεο υπό την ταμπέλα «οικογενειακά βίντεο». Το ζευγάρι είχε μία επαγγελματική κάμερα και η Χαλιμά βιντεοσκοπούσε τον Ρεχάν Μπάιγκ να κακοποιεί σeξουαλικά τις κότες τους στο κελάρι του σπιτιού τους ενώ σε κάποια βίντεο συμμετέχει και η ίδια.

Λέγεται ότι σε κάποια βίντεο ο άνδρας κάνει σeξ με τη γυναίκα του και με τις κότες. Κάποιες από τις κότες πέθαναν ως αποτέλεσμα της σeξουαλικής δραστηριότητας του 37χρονου άνδρα μαζί τους.

Το δικαστήριο αποφάσισε την τριετή φυλάκισή του ενώ ο δικαστής του είπε ότι η συμπεριφορά του είναι «ανήκουστη, ανώμαλη και διεστραμμένη» και «θα αρρώσταινε κάθε σωστό μέλος της κοινωνίας».

34581078 8856287 rehan baig pictured has been jailed for three years by a judge w a 106 1603152917280

O Ρεχάν Μπάιγκ

Η 38χρονη παραδέχτηκε ότι συνέδραμε τις αρρωστημένες πράξεις του άνδρα της αλλά δεν καταδικάστηκε σε φυλάκιση καθώς παρουσίασε αποδείξεις ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Το σοκαριστικό αυτό περιστατικό ήρθε στο προσκήνιο όταν αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του ζεύγους στο Γκρέατ Χόρτον, στο Μπράντφορντ του Δυτικού Γιορκσάιρ έπειτα από πληροφορίες ότι ο άνδρας είχε στην κατοχή του υλικό από σeξουαλική κακοποίηση παιδιών.

34580430 8856287 haleema baig 38 a 109 1603153290155

Η σύζυγό της του

Κατασχέθηκαν και ελέγχθηκαν δύο «πύργοι», ένα laptop και ένα κινητό ενώ βρέθηκαν εικόνες και βίντεο από σeξουαλική κακοποίηση παιδιών. Πέραν αυτών όμως εντόπισαν και τις αρρωστημένες πράξεις με τα κοτόπουλα και έναν σκύλο.

Στα βίντεο απεικονίζεται και η γυναίκα να κάνει σeξ με τον άνδρα της ενώ αυτός εναλλάσσει την πράξη με τα κοτόπουλα και την ίδια η οποία σε άλλα βίντεο βρίσκεται κοντά του και τον ενθαρρύνει να συνεχίσει με τις διεστραμμένες ενέργειές του.

Σε άλλες εικόνες ο άνδρας κάνει σeξ με έναν σκύλο, ο οποίος εικάζεται ότι δεν είναι δικός του και δεν βρέθηκε στο σπίτι.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του άνδρα, η αποκάλυψη των πράξεών του τον έχει ντροπιάσει σε Πακιστάν, Γερμανία και Ισπανία και η οικογένειά του δέχεται απειλές αλλά και επιθέσεις στο σπίτι του κάτι που σημαίνει ότι έπρεπε να καλέσουν την αστυνομία.

Η γυναίκα εμφανίστηκε στο δικαστήριο μέσω βιντεοκλήσης από ένα καταφύγιο γυναικών όπου μένει αφού εγκατέλειψε το συζυγικό της σπίτι εξαιτίας ενδοοικογενειακής βίας, όπως είπε καθώς ο σύζυγός της της ασκούσε λεκτική και σωματική βία.

Τα πιο σημαντικά