Θεσσαλονίκη: Κοσμοσυρροή σε κηδεία ιερέα που πέθανε από κορονοϊό – Χωρίς αποστάσεις και μέτρα

9 Μαΐου, 2021 5:44 ΜΜ
More videos

Σε κλίμα συγκίνησης κηδεύτηκε το πρωί της Κυριακής ο ιερέας Χαράλαμπος Αντωνάρας, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Χορτιάτη, στη Θεσσαλονίκη.

Ο ιερέας, σε ηλικία 66 ετών, έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες εξέφραζε αμφιβολίες για την επικινδυνότητα του ιού. Παρ’ όλα αυτά ήταν ένας άνθρωπος αγαπητός στην τοπική κοινωνία και διακονουσε στον ιερό ναό για περίπου 40 χρόνια.

Στην κηδεία του, σύμφωνα με το voria.gr, βρέθηκε πλήθος κόσμου, με αποτέλεσμα να μην τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. Κάποιοι, μάλιστα, από τους παρευρισκόμενους, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, δεν φορούσαν προστατευτικές μάσκες.

Αρκετοί ήταν αυτοί που λόγω και της βροχής, συγκεντρώθηκαν στο υπόστεγο της εκκλησίας, μπροστά από την είσοδο, με συνέπεια να βρεθούν ο ένας δίπλα στον άλλον.

76754
7543234

Ειδικά όταν ολοκληρώθηκε η τελετή και το φέρετρο βγήκε από την εκκλησία, για να ξεκινήσει η πομπή προς το νεκροταφείο, παρατηρήθηκε συνωστισμός, παρά τις εκκλήσεις των παριστάμενων αστυνομικών να τηρηθούν οι σχετικές αποστάσεις.

Ακολουθήστε μας στο facebook: