Τρίτη, 28 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΘεόδωρος Σερεματάκης: Ποιος ο γνωστός εκπαιδευτικός και παρουσιαστής που κατηγορείται για ασέλγεια...

Θεόδωρος Σερεματάκης: Ποιος ο γνωστός εκπαιδευτικός και παρουσιαστής που κατηγορείται για ασέλγεια σε παιδιά

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 62χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού και παρουσιαστή που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε παιδιά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για τον Θεόδωρο Σερεματάκη του Γεωργίου και της Άννας, γεν. 8.5.1960.

Ο 62χρονος Θεόδωρος Σερεματάκης συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα μετά από καταγγελία γυναίκας που προκάλεσε κινητοποίηση των διωκτικών αρχών σε Αθήνα και Καλαμάτα, από την οποία ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του κατηγορουμένου σε ασελγείς πράξεις εις βάρος άλλων τεσσάρων ανηλίκων πλην της καταγγελλόμενης υπόθεσης.

Αυτός είναι ο 62χρονος Θεόδωρος Σερεματάκης που ασελγούσε σε παιδιά:

ekpaideytikos.jpg

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο συνταξιούχος, που έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών, φέρεται να απέστειλε φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της καταγγέλλουσας γυναίκας που αφορούσαν χρόνο κατά τον οποίον ήταν ανήλικη, σε συγγενικό της πρόσωπο από το οποίο ζητούσε έναντι χρημάτων αντίστοιχες πράξεις.

Στο σπίτι του 62χρονου Θεόδωρου Σερεματάκη κατασχέθηκε, μεταξύ άλλων, οπτικοακουστικό υλικό ερωτικού περιεχομένου με τις ανήλικες που περιλαμβάνονται στην δικογραφία αλλά και κάμερες, κινητά τηλέφωνα, ψηφιακοί δίσκοι και σκληροί εξωτερικοί δίσκοι κ.α.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, τη διευκόλυνση διερεύνηση της επίδοσης – συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις, σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-44644 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και 27210-44602 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Τα πιο σημαντικά