Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024
ζώδιαΘα τα βρουν μπαστοúνια: Για αuτά τα 3 ζώδια ο Δεκέμβρης θα...

Θα τα βρουν μπαστοúνια: Για αuτά τα 3 ζώδια ο Δεκέμβρης θα είναι ο πιο άτuχος μήνας της χρονιάς

Δε θα χαρούν τις γιορτές όσο οι άλλοι

Η περίοδος των εορτών, η περίοδος των διακοπών και των Χριστουγέννων, των στολισμών, των γλυκών και της ξεκούρασης μπορεί να ξεκινάει από τον Δεκέμβριο αλλά όλα τα παραπάνω δε θα μπορέσουν να τα απολαύσουν όλοι, καθώς αυτοί που ανήκουν στα 3 άτυχα ζώδια του Δεκεμβρίου μόνο εορταστικά δε θα περάσουν τον επόμενο μήνα.

Πάμε να δούμε όμως ποιοι είναι αυτά τα τρία ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα από όλα τα άλλα τον τελευταίο μήνα του χειμώνα.

Δίδυμοι

O μήνας ξεκινάει με τον Άρη να επηρεάζει τις σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές, φέρνοντάς τες σε επικίνδυνη κατάσταση. Από τις 9 του μήνα και μετά, θα ηρεμήσεις και θα κάνεις απολογισμό των προηγουμένων. Στις 12 θα ξεκινήσει μια νέα δύσκολη περίοδος με θέματα οικονομικά και υποχρεώσεις προς τρίτους. Το δεύτερο δεκαήμερο θα είναι δυσάρεστο με συχνούς καβγάδες και συγκρούσεις, πιθανόν φτάνοντας στον «αμήν». Θα νιώθεις ότι είσαι αδύναμος ή ότι περισσότερα από όσα μπορείς να δώσεις. Παράλληλα, θα τραβάς την προσοχή ανθρώπων που θέλουν εκδίκηση, οπότε η αντίδρασή σου μπορεί να είναι ακραία.

Ιχθύες

Με τον Άρη στον Τοξότη θα είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος μέχρι τις 8 του μήνα, εάν ανήκεις στους ιχθείς του πρώτου δεκαήμερου. Όχι μόνο οι απαιτήσεις στη δουλειά θα αυξηθούν, αλλά θα αντιμετωπίσεις εχθρούς, ανταγωνισμό και πιέσεις είτε από έξω είτε μέσα στο περιβάλλον σου. Ίσως νιώσεις ότι σε πολεμούν από παντού. Από τις 9 και μετά, αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο, θα αντιμετωπίσεις παρόμοιες καταστάσεις, με άτομα να διαφωνούν συνεχώς μαζί σου, να θεωρούν άστοχες τις ιδέες σου ή τη συμπεριφορά σου ως μη επαγγελματική. Μπορεί ακόμα και να επικρατήσει μια αίσθηση ότι φορτώνεσαι με τις ευθύνες των άλλων. Οικονομικά και στον τομέα των σχέσεων, στις 3 ανήκοντας στο τρίτο δεκαήμερο, θα αντιμετωπίσεις ταραχές.

Αιγόκερως

Πλησιάζει η στιγμή να ανανεώσετε τη ζωή σας, Αιγόκεροι καθώς όλον τον Δεκέμβριο θα αισθάνεστε την ανάγκη για απομόνωση και αναζήτηση ενέργειας. Πριν τα γενέθλιά σας, θα αναλογιστείτε τις συνήθειές σας και τον ελεύθερο χρόνο που απομένει στο τέλος της κάθε δύσκολης ημέρας. Ένα ταξίδι μόνοι σας μπορεί να είναι ό,τι χρειάζεστε. Απομόνωση και εστίαση στον εσωτερικό εαυτό σας θα σας δώσουν τον προσωπικό χρόνο που χρειάζεστε. Αυτή είναι μια ευκαιρία να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και να υιοθετήσετε νέες και υγιείς. Ενώ οι ρυθμοί εργασίας μπορεί να αυξηθούν, τον επόμενο μήνα θα νιώσετε ξανά ισορροπημένοι.Τα πιο σημαντικά