Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαTελικά δεν είναι... Porsche: Αυτό είναι το μαύρο τζιπ του πατέρα Αντώνιου

Tελικά δεν είναι… Porsche: Αυτό είναι το μαύρο τζιπ του πατέρα Αντώνιου

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου, επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου, στην καθημερινότητά του, ανακάλυψε η εκπομπή “T-Live” του Alpha.

Πρόκειται για ένα μαύρο τζιπ με φιμέ τζάμια που ο πατέρας έπαιρνε τακτικά για να μεταβεί από τη μία δομή της Κιβωτού του Κόσμου στην άλλη, αλλά και για τις δουλειές του.

Το μαύρο τζιπ, σύμφωνα με την εκπομπή, έχει αρκετές ημέρες να κινηθεί. Στο εσωτερικό του υπάρχουν πράγματα της καθημερινότητας του πατρός Αντωνίου, ένας σταυρός κι ένα κομποσχοίνι που είναι κρεμασμένα στον εσωτερικό καθρέφτη.

Στο πίσω μέρος υπάρχουν έγγραφα που προορίζονταν για κάποια από τις δομές, μία ομπρέλα θαλάσσης, μία ελληνική σημαία και κάποιες μπάλες.

Για τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει για το αυτοκίνητο που φέρεται να χρησιμοποιούσε ο πατέρας Αντώνιος, μια εθελόντρια της δομής είπε πριν από μερικές ημέρες στον ΑΝΤ1:

“Το αυτοκίνητο το πολυτελές το πήραν και το έκαναν θωρακισμένο γιατί τον πατέρα Αντώνιο τον είχαν κλέψει πολλές φορές από την τράπεζα. Για την ασφάλειά του το έκαναν θωρακισμένο το αυτοκίνητο”.

Δείτε το βίντεο:Τα πιο σημαντικά