Το ταξίδι 30 ημερών ενός φορτηγού πλοίου σε ένα βίντεο που ελάχιστοι θα δουν στην ζωή τους

23 Σεπτεμβρίου, 2017 12:28 ΜΜ
More videos

Πάντα ονειρευόσασταν μια ζωή στη θάλασσα; Πολλοί από εμάς έχουμε ονειρευτεί ότι τα αφήνουν όλα πίσω τους, ξεκινώντας να ζήσουν τη ρομαντική ζωή της εξερεύνησης και της περιπέτειας που μπορεί να φέρουν μόνο οι απέραντοι, ανοιχτοί ωκεανοί.

Δυστυχώς, για τους περισσότερους ανθρώπους η ζωή ενός ναυτικού παραμένει ακριβώς αυτό, ένα όνειρο. Ευτυχώς για μας τους ονειροπόλους έχουμε ανθρώπους όπως τον Τζέφρι Τσάνγκ, έναν Καναδό ναυτικό, ναύτη και φωτογράφο σε ένα πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που ταξιδεύει σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Περιγράφει το τελευταίο του βίντεο ως “οι 30 Ημέρες” που συνδιάζει περίπου 80.000 φωτογραφίες μαζί. “Τα ταξίδια στον ανοιχτό ωκεανό είναι ένα μοναδικό συναίσθημα και μια μοναδική εμπειρία και ελπίζω να την απαθανατίσω για να την δουν όλοι. ”

Το βίντεο μας ταξιδεύει από την Ερυθρά Θάλασσα, από τον Ινδικό Ωκεανό στο Χονγκ Κονγκ, μέσω των λιμανιών του Κολόμπο και της Σιγκαπούρης. Οι εικόνες είναι απλά εκπληκτικές. “Κυνηγώντας τον απέραντο ορίζοντα, παρατηρώντας τον καιρό που αλλάζει και εκτιμώντας τα φωτεινά αστέρια και τους γαλαξίες”.

Ο Τζέφρι περιγράφει τη ζωή του στην ανοικτή θάλασσα. Υπάρχουν αναλαμπές του Γαλαξία και του Δία στον ατέλειωτο ουρανό της νύχτας, εκπληκτικές ανατολές και άγριες καταιγίδες, καθώς και πλάνα του παιχνιδιού “Μέγκα Τέτρις” που παίζεται στο λιμάνι, καθώς το τεράστιο πλοίο εκφορτώνει και φορτώνει ξανά για τον επόμενο προορισμό του ταξιδιού.

Οι απίστευτες σκηνές συλλαμβάνονται από τη φωτογραφική μηχανή Nikon D750 του Τζέφρι και χρησιμοποιούν ένα τεράστιο όγκο δεδομένων των 1.5 terabytes και πιστεύουμε ότι θα συμφωνήσετε ότι το αποτέλεσμα άξιζε τον κόπο.

Παρακολουθήστε το μαγευτικό βίντεο σε πλήρη οθόνη για μια εντυπωσιακή εμπειρία και ζήστε τα όνειρά σας ως ο ναυτικός που ποτέ δεν ήσασταν.

Δείτε το βίντεο.

[Colossal] [PetaPixel]

Ακολουθήστε μας στο facebook: