Τατσόπουλος για Αμίρ: «Άκου μικρέ να μαθαίνεις…»

5 Νοεμβρίου, 201710:03 ΠΜ

Με ένα αιχμηρό κείμενο σχολιάζει ο γνωστός συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος την υπόθεση του 11χρονου Αμίρ από την κλήρωση για να γίνει σημαιοφόρος μέχρι την επίσκεψη του το Σάββατο το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου.

Διαβάστε τι έγραψε ο κ. Τατσόπουλος στον λογαριασμό του στο Facebook:

Άκου μικρέ να μαθαίνεις. Πρώτα θα μπεις σε μια κλήρωση για να κρατήσεις την ελληνική σημαία στην παρέλαση. Οι πιθανότητες να κληρωθείς εσύ είναι ελάχιστες αλλά, εάν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και κληρωθείς, δεν πρόκειται να κρατήσεις την ελληνική σημαία στην παρέλαση διότι είσαι Αφγανός και μουσουλμάνος και στην κληρωτίδα βάζουμε το όνομά σου μόνο για ξεκάρφωμα. Εάν στενοχωρηθείς και το βουλώσεις, έχει καλώς.

Εάν στενοχωρηθείς και δεν το βουλώσεις, θα έρθουμε μέσα στη νύχτα και θα σου σπάσουμε τα τζάμια με πέτρες ώστε να τρομοκρατηθείς και να πας από εκεί που ήρθες.

Εάν τρομοκρατηθείς και το βουλώσεις, έχει καλώς. Εάν τρομοκρατηθείς και δεν το βουλώσεις, θα σε καλέσουμε στο Μέγαρο Μαξίμου και ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα σου δώσει μια ελληνική σημαία να κρατήσεις. Γιατί εδώ εμείς είμαστε μια χώρα της πλάκας, δεν μας ενδιαφέρει ούτε να τρομοκρατούμε ούτε να επιβραβεύουμε κανέναν, μας ενδιαφέρει αποκλειστικά να κερδίζουμε τις εντυπώσεις. Γιατί εδώ πέραση έχει μονάχα ο πιο φτηνός και ο πιο χυδαίος λαϊκισμός. Τα κατάλαβες όλα ή να σου τα ξαναπώ;[thecaller]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News