Τα πρώτα φιλιά με τα δίδυμα έξω από το μαιευτήριο – Πήρε εξιτήριο η γυναίκα του Χρίστου Αντωνιάδη

26 Νοεμβρίου, 202210:18 ΜΜ
More videos

Ο Χρίστος Αντωνιάδης και η καλή του Αφροδίτη Τσώνου ζουν πολύ όμορφες στιγμές, με τον ερχομό των δίδυμων παιδιών τους στον κόσμο να τους δημιουργούν πρωτόγνωρα συναισθήματα και φυσικά μοναδικές στιγμές ευτυχίας.

Μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν πολύ μέχρι να καταφέρει η γυναίκα, να μείνει έγκυος, αφού έχουν μοιραστεί δημόσια τη δύσκολη εμπειρία, που έχουν μέχρι να γίνουν γνωστά τα ευχάριστα. Να σημειώσουμε εδώ, πως ακόμα και λίγες ημέρες πριν φτάσουν στην τελική ευθεία για τη γέννα, η γυναίκα είχε επιπλοκές, κάτι που είχε ταράξει την εγκυμονούσα αλλά φυσικά και τον σύζυγό της, ωστόσο όλα αυτά αποτελούν παρελθόν αφού κα επίσημα είναι γονείς.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο με τον Χρίστο Αντωνιάδη και τη γυναίκα του

Το Σάββατο 26/11 μάλιστα μέσα από τις φωτογραφίες, που εξασφάλισε ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr βλέπουμε το ζευγάρι να βγαίνει από το μαιευτήριο με το χαμόγελο στο στόμα τους να είναι τεράστιο και να αποδεικνύει τη χαρά τους για τις δύο νέες ζωές, που έφεραν στον κόσμο.

Το καρότσι φυσικά και είναι κατάλληλο για δύο παιδάκια, με τον Αντωνιάδη να έχει στραμμένο το πρόσωπο του μόνο στα παιδιά και όχι στον φακό, που τον περίμενε κατά την έξοδο του.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News