Τα νέα ιδιοφυή πόστερ των ΙΚΕΑ για συνταγές μαγειρικής κάνουν το μαγείρεμα πανεύκολο

16 Ιουνίου, 2017 4:26 ΜΜ
More videos

Η αποστολή του ΙΚΕΑ σε αυτή τη Γη, είναι να κάνει τα πάντα απλά και κατανοητά, πράγμα που είναι χρήσιμο για όσους από εμάς δυσκολεύονται στην καθημερινή ζωή. Ανεξάρτητα από τις λύσεις για επίπλωση, μια σειρά από συνταγές που μόλις κυκλοφόρησε, κάνει το μαγείρεμα πιο εύκολο και είμαστε σίγουροι ότι ποτέ δε θα μπορέσουμε να ακολουθήσουμε μια κανονική συνταγή ξανά.

Το καναδικό υποκατάστημα του Σουηδού μεγιστάνα των επίπλων, συνεργάστηκε με την εταιρεία εμπορίας Leo Burnett με έδρα το Τορόντο, για να δημιουργήσει την Cook This Page (μαγείρεψε αυτή τη σελίδα), μια έξυπνη σειρά εικονογραφημένων συνταγών, όπως αποκάλυψαν σε μια πρόσφατη εκδήλωση τα IKEA του Καναδά.

Η κάθε συνταγή παρουσιάζει σχέδια των απαραίτητων συστατικών και ο μελλοντικός σεφ πρέπει απλά να συμπληρώσει τα κενά. Το καλύτερο κομμάτι; Είναι όλα τυπωμένα σε χαρτί ψησίματος με μελάνι ασφαλές για τα τρόφιμα, οπότε μόλις τα πάντα είναι στη θέση τους, η σελίδα μπορεί να τυλιχτεί και να μπει στο φούρνο. Σοβαρά, υπάρχει κάτι πιο εύκολο από αυτό;

Η Cook This Page δεν έχει ακόμη φτάσει στα καταστήματα των IKEA, αλλά η ιδέα είναι τόσο λαμπρή, που υποψιαζόμαστε ότι μπορεί να αντικαταστήσει το βιβλίο μαγειρικής σε λίγο καιρό!

Ραβιόλι με σουηδικά κεφτεδάκια, μια σκανδιναβική πινελιά στο κλασσικό ιταλικό πιάτο

Contagious

Contagious

Contagious

Contagious

Contagious

Contagious

Contagious

Σολομός με λεμόνι και μυρωδικά, ένα γεύμα ποιοτικού εστιατορίου που ποτέ δεν πιστέψατε ότι θα μπορούσατε να κάνετε

Contagious

Contagious

Contagious

Contagious

Μερικές φανταστικές γαρίδες, που θα εντυπωσιάσουν στο επόμενο κοκτέιλ πάρτι σας

Contagious

Contagious

Contagious

Contagious

Δείτε όλα αυτά παρακάτω και πάρτε έμπνευση για να πατήσετε στην κουζίνα για πρώτη φορά στη ζωή σας, ίσως! 

Ακολουθήστε μας στο facebook: