Τα υπερπολυτελή διαμερίσματα με τιμή 2.000.0000 ευρώ και θέα τον ωκεανό που έχει διακοσμήσει ο Αρμάνι!

16 Φεβρουαρίου, 2015 5:10 ΜΜ
More videos

Ποιος δεν θα ήθελε να μείνει στο ψηλότερο συγκρότημα κατοικιών στον κόσμο και, μάλιστα, σε ένα διαμέρισμα διακοσμημένο από ένα από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας;

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι αποφάσισε να αφήσει τα ψαλίδια και τις κλωστές και να σχεδιάσει το εσωτερικό των διαμερισμάτων στο ψηλότερο συγκρότημα κατοικιών του κόσμου, το οποίο χτίζεται στην Μουμπάι στην Ινδία.

Το κτήριο με την ονομασία World Tower One θα έχει ύψος 452 μέτρα και θα προσφέρει στου επίδοξους αγοραστές 300 πολυτελή διαμερίσματα, με τιμές που αρχίζουν από τα 2 εκατ ευρώ.

Οι αγοραστές, στους οποίους απευθύνονται οι κατασκευαστές, θα είναι οι πλούσιοι Ινδοί πολίτες, που ζουν στην Αγγλία.

Οι υπεύθυνοι του σχεδίου επέλεξαν τον διάσημο σχεδιαστή γιατί ήθελαν κάθε διαμέρισμα να έχει την τέλεια απλότητα, την ευαισθησία, την εκλέπτυνση και την σοφιστικέ ατμόσφαιρα της υπογραφής του Τζόρτζιο Αρμάνι.

Τα διαμερίσματα, που θα βρίσκονται στην κορυφή, θα προσφέρουν μια υπέροχη θέα στην πόλη και στον Ινδικό Ωκεανό και θα είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Κάθε κατοικία θα έχει ένα ευρύχωρο σαλόνι και κουζίνα, πολυτελή υπνοδωμάτια σουίτες, με ηλεκτρονικά παράθυρα και κουρτίνες.

Ο ουρανοξύστης θα διαθέτει επίσης μεγάλο εσωτερικό συγκρότημα αναψυχής, με εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο και σπά.

Τα περισσότερα διαμερίσματα είναι ήδη αγορασμένα και σίγουρα σε αυτό θα βοήθησε και η υπογραφή του διάσημου σχεδιαστή.

Ακολουθήστε μας στο facebook: